IN BED

Viime päivinä tämä pitkään jatkunut ihana, aurinkoinen ilma on kääntynyt astetta tavanomaisemmaksi syyssääksi – harmaaksi, tuuliseksi ja vettä vihmovaksi. Sää vaikuttaa ihan suoranaisesti omaankin mielentilaan, eilisen kaltaisella ankealla ilmalla tekisi vain mieli jäädä piilottelemaan peiton alle ja sytyttää kaveriksi pari kynttilää. Katse ajautuukin nyt erityisen hanakasti kutsuviin petauksiin, kotoisiin aamupalakuviin ja pehmoisiin materiaaleihin. Voi kunpa seuraavien kuvien maisemiin voisi hypätä – ja mieluusti jäädä vähän pidemmäksikin aikaa!
Viime aikoina olen törmännyt useammassakin yhteydessä  makuuhuonekuviin (mm. täällä ja täällä), joissa sänky on pedattu rennon pellavan sijaan skarpilla puuvillaraidalla. Mielenkiintoista, tuumasin, olenkin jo vähän odotellut, koska tämä jättimäinen pellavatrendi väistyy ja jämäkämmät puuvillamateriaalit palaavat suosioon. Toisaalta pellava on ihana ja klassinen materiaali ajasta huolimatta, ja minä ainakaan en ole valmis luopumaan rennoista pellavalakanoista ehkä koskaan. Mutta kyllähän vaihtelukin virkistää, ainaiseen pellavaankin on mukava saada välillä vaihtelua.
Nämä ajatukset mielessäni surffailin netissä, ja sattumalta törmäsin In Bed -nimiseen kauppaan, joka myy aika ihanalta vaikuttavia vuodevaatteita. Erityisesti ihastuin tuohon raitamalliin, jossa on kätevästi yhdistetty nämä himoitsemani asiat: skarppi kuvio rennossa pellavamateriaalissa. Aika ihanat!
Vuodevaatteiden lisäksi putiikki myy muutakin makuuhuoneeseen liittyvää tavaraa; pyjamaa, aamutakkia, kirjoja ja sen sellaista. Myös puhtaan puuvillan tuoksuinen kynttilä kuulosti houkuttelevalta, eniten tykkään juuri tuollaisista puhtaan raikkaista tuoksuista.
Suosittelen myös kurkkaamaan sivuston journal-osuuden, joka sisältää pieniä blogityyppisiä merkintöjä in bed ja not in bed -teemoilla. Kauniita kuvia, jotka herättävät välittömän himon vaihtaa sänkyyn uudet raikkaat lakanat ja kokkailla viikonlopuksi jotain ihanaa aamupalaa. Tässäpä siis puuhaa ja inspiraatiota tuleville vapaapäiville.
kuvat In Bed

Oh dear, I would like to jump into these pictures right away! These beautiful pictures are borrowed from In Bed store, that sells beautiful bed textiles as well as some smaller bedroom accessories. Especially I like those striped linen sheets, sharp stripes and relaxed linen are a perfect match.
Kommentit (2)
  1. Ihania kuvia! Mä aina harmittelen, kun me kummatkin puolisoni kanssa saatiin kamalasti lahjaksi ties mitä sekalaisia sänkyvaatteita, pyyhkeitä ja astioita nuorina ja kotoa pois muuttaessamme eikä niitä ole sitten voinut poiskaan heittää. Tällainen tyylikäs ja harmoninen petaus on siis vähän semmoinen "ehkä sitten joskus kun kehtaa heittää näitä vanhoja pois ja alkaa ostaa uusia"… Mutta mä haaveilen näistä ja vielä jonain päivänä toteutan! 😀

    Haluaisin haastaa sinut kasaamaan 5-10 kohtainen bucket list, jotka toteuttaisit bucket list-postauksesta laskettuna vuoden sisällä! Itse tein hieman vastaavan listauksen asioista, jotka haluan toteuttaa ennen 30-vuotis syntymäpäiviäni: http://thisdayrabbit.blogspot.fi/2015/10/bucket-list.html

    1. Näin taitaa olla käynyt itse asiassa yllättävän monelle, minullekin. Pikkuhiljaa käytössä vanhat jutut kuitenkin alkavat kulua ja niiden poisheitto tai kierrättäminenkään ei tunnu enää niin pahalle… Kaikkea ei millään raaski laittaa kerralla vaihtoon, mutta yksi kerrallaan niitä epämieluisampia juttuja voi laittaa syrjään ja hankkia tilalle jotain mieluisampaa. Näin minä olen toiminut ja hiljalleen päässyt eroon jo miltei kaikesta epämieluisasta 😉

      Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta, täytyykin alkaa hauduttelemaan asiaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *