ILTAHÄMÄRÄSSÄ

Tunnelmallista iltaa!
Täällä ollaan palailtu päivän raksahommista ja juuri nyt vuokrakodin uunista leviää muhevat tuoksut. Kotona fiilistellään kynttilänvalossa, ja koitin parhaani mukaan tallentaa tämän kotoisan tunnelman valokuviinkin. Tällaiset hämyiset kuvat sopivat hyvin pyhäinpäivän iltaan, vaikka laadussa eivät pystykään kilpailemaan päivänvalossa otettujen kanssa. Toisinaan kuitenkin tunnelma saa mennä minusta laadun edelle, hämyisille kynttiläkuville löytyy aina oma paikkansa.
Kaivoin pyhäinpäivän kunniaksi kaapista Kubus-kynttelikköni, kynttiläkausi saa toden teolla alkaa nyt. Oltuaan kesän ajan paketissa tuo kynttelikkö tuntuu taas todella freesiltä, yksinkertainen muoto miellyttää silmää ja nikkelin hohto tuo kuitenkin vähän ekstraa esineeseen. Tuo on ehdottomasti juhlavin pienesineeni olematta kuitenkaan ollenkaan liian fiini. Tykkään myös kontrastista, jonka kiiltävä metalli luo vanhoja tummia puupintoja vastaan. Parhaimmillaan esine onkin minusta yhdisteltynä juuri noin, vastakohtaisten materiaalien kanssa.
Mitäs teidän pyhäinpäiväänne kuuluu? Halloween-hulinaa vai rauhallista illanviettoa?
Right now we are spending athmospheric all hallows eve at home.
Kommentit (5)
  1. Täällä vietetään pyhäinpäivää rauhallisesti kotona kynttilöitä polttaen, en voi sietää mitään halloweenhärpäkkeitä, ne kun eivät ole edes nättejä.

    1. Kuulostaa mukavalta! Joo, minäkään en ole niiden härpäkkeiden ystävä. En tiedä muuttuisiko suhtautumiseni, jos olisi lapsia jotka niistä intoilisivat, mutta ainakin nyt nautin niiin paljon enemmän pelkästä kynttilöiden polttamisesta ja hyvästä pyhäinpäivän ateriasta. 🙂

  2. Ihanan rauhallinen tunnelma välittyy kuvistasi! Oikein mukavaa sunnuntaipäivää hiljaisissa merkeissä!

    1. Mukava kuulla, kiitos! Samaa toivottelen sinne, täällä on ollut tunnelmaan sopiva hämyinen ilmakin koko viikonlopun… Kerrankin hämärä harmaa ilma ei ole harmittanut, jotenkin se on sopinut tähän pyhäinpäiväviikonloppuun. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *