Blogit
Pihkala

ILTA-AURINKO JA UUSI OSTOS

Ilta-auringon leikkiä yläkerrassa. Nyt ehtii valon puolesta kuvata jo vähän töiden jälkeenkin, vaikkakaan valo ei ole enää parhaimmillaan valokuvausta ajatellen. Mutta tuleepahan kuviin vähän omanlaista fiilistä, joka näyttää oikeastaan ihan hauskalta, auringonsäteet ja niiden aiheuttama tietty suttuisuus tuovat kuviin sen oman keväisen tunnelmansa.
Tein tänään Annen inspiroimana vähän laukkuostoksia. Wiklundilta löytyi täydellinen arkilaukku, joka imee sisäänsä vaikka mitä järkkäristä läppäriin – juuri passeli jokapäiväiseen käyttöön. Laukku on aitoa nahkaa ja oikein jämäkän oloinen, lisäksi vielä laadukkaan oloiseksi nahkalaukuksi hyvin kohtuuhintainenkin. Laukku on Sokoksen omaa Kaiio-merkkiä, bränditön ja kivan anonyymi. Varmasti luottokaveri pitkäksi aikaa.
I bought a new bag today, it´s a brandless one from a finnish department store called Sokos. A perfect basic leather bag that can be loaded full of everyday stuff, even my camera and laptop fit both in it. It´s always a pleasure to find something that really eases your everyday life, now it seems that I found a mate for a long time.

Kommentit (12)

 1. Ulriikka

  Tosi hyvännäköinen laukku!

  • maija

   Niin minustakin, ja tuon hinta-laatu-suhde vaikuttaa olevan enemmänkin kuin kohdillaan!

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Voi pitäisikin ehtiä poiketa Wikkelle… Laukku ostoksille..:)

  • maija

   Sinne vaan, siellä olikin vielä monta kappaletta jäljellä 🙂

 3. Anonyymi

  Hyvännäköinen laukku, katsoin sitä jo muotimielessä-Annen sivuilla. Hyvä ostos!

  Heli

  • maija

   Sama juttu, Annelta minäkin tämän bongasin. 🙂 Tuo kyllä sellainen perushyvä työjuhta, syö sisäänsä vaikka mitä ja nahkakin vaikuttaa laadukkaalta ja kestävältä.

 4. Minna

  Kiitti vinkistä. Sokos on skarpannut valikoimiaan viimeaikoina ja sieltä tosiaan löytyy jo kaikkea kivaa.

  • maija

   Niin tosiaan on, sieltähän saa nykyään jo vaikka mitä!

 5. Iina

  On pitänyt jo useasti kysyä, mikä on tuo viherkasvi? En ole sitä muualla nähnyt, mutta näkisin joskus mielelläni omassa olohuoneessani. Todella kaunis…

  • maija

   Tuo kasvi on (muistaakseni) onnenapila, tosi kestävä ja helppohoitoinen! Hajamielinen viherpeukalo suosittelee 🙂

 6. Syystyttö

  Minua kiinostaa tuo pöytä? Onko mistä?

  • maija

   Tuo pöytä on äitini lapsuuskodista, 50-60-luvun taitteesta peräisin. Valmistajasta en osaa sanoa, mutta tuollaisia voi bongata aina silloin tällöin vanhain tavarain liikkeistä tai ekotorilta… Huutonetissäkin olen joskus törmännyt samanmoiseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *