IHONHOIDON UUSI SUOSIKKI | PURITY

Tiedättekin ihastukseni kauniisiin tuotepakkauksiin. Parhaita ovat sellaiset tuotteet, joissa toimiva, hyvä sisältö yhdistyy kauniiseen ulkonäköön – ja jos tähän lisätään vielä edullinen hinta, ollaan jo todellisten kultakimpaleiden äärellä. Tässä vastikään löytämäni yksi sellainen.
Nyt hiljattain hankin Annen vinkistä Philosophy-merkin Purity-puhdistusaineen, joka vaikuttaa oikein kelpo tuotteelta jo näin muutaman käyttökerran jälkeen. Tuote on niin sanottu 3 in 1, eli se poistaa yhdellä kertaa sekä kasvo- että silmämeikin ja toimii samalla kasvovetenä. Eli ihan täydellinen tuote tällaiselle kärsimättömälle ihonhoitajalle! Usein tällaiset yhdistelmätuotteet eivät pärjää toimivuudessa erillisille tuotteille, mutta tämä kyllä putsasi naaman oikein tehokkaasti. Kaunis pakkaus ja kohtuullinen hinta ovat myös plussaa, lämmin suositus siis tälle.
Samalla reissulla hankin myös Sokokselta merkin yövoiteen, se kun sattui olemaan juuri sopivasti tarjouksessa. Tästä en ole vielä ennättänyt muodostaa selkeää mielipidettä, tuote jättää kyllä ihon ihanan pehmeäksi, mutta ihan vielä en ole sinut geelimäisen ja kevyen koostumuksen kanssa. Voisin kuvitella, että tuo koostumus toimisi parhaiten kesäaikaan, talvella taas itse kaipaan ehkä vähän tuhdimpaa voidetta. Ihan varteenotettava vaihtoehto tämäkin kuitenkin on, ja purkki on tuotesarjan muiden tuotteiden tapaan oikein nätti.
Lainasin töissä kuviin tuota Muuton vihreää marmorilautaa ja ihastuin siihen ihan täysin. Väri on tosi elegantti, se on tältä uurretulta puolelta oikeastaan aika harmahtavankin vihreä. Lankean aina kaikenlaisiin alustoihin ja tarjottimiin, enkä saisi ostaa niitä enää yhtään ylimääräistä. Tästäkin huolimatta tämä kyseinen kappale on kyllä melkein liian kaunis kaupan hyllylle jätettäväksi…
Myös kuvissa vilahteleva rannekoru on uusi lempparini, tuollaiset henkäyksen ohuet korut viehättävät nyt aika paljon. Ja löytyypä tuota samaa vihreää väriä hieman korustakin, hauska pari alustan kanssa.
Onkos teillä jotakin erityisiä kosmetiikkasuosikkeja?
Nice products from Philosophy. I specially like Purity cleanser, it is quite effective and so easy to use. Also love that green marble trivet from Muuto and my new bracelet with a hint of the green, too.
Kommentit (4)
 1. punainen remonttitupa
  4.3.2015, 19:27

  Itsellä hakusessa joku ihonhoitosarja sekä myös mahdollisesti meikkisarja. En ole koskaan ollut merkkiuskollinen enkä satsannut näihin satasia..Pienten lasten takia myös itseä on tullut "laiminlyötyä"..
  Noin 3 vuotta sitten naaman iho lehahti, pientä punaista näppyä ikään kuin aurinkoihottumaa. Mahdollisesti hormoniperäinen 3. lapsen jälkeen, osa syynä stressi ja saatta olla myös elimellinen häiriö. Mutta siis uutta sarjaa etsitään:) Ehkä testaan tätä seuraavaksi, kiitos vinkistä!

  1. Mä olen itse myös aika kitsas näiden suhteen, enkä ole muutenkaan ollenkaan sellaista puunaajatyyppiä, jolta löytyy puteloita kaikkiin tarpeisiin. Parilla oleellisimmalla mennään ja kun ne loppuvat, ostetaan uudet. Tässä mielessä tämä Philosophyn putsari on tosi näppärä, yksi tuote hoitaa kolmen hommat – kätevää ja nopeaa.

 2. Tiia / Black + White = Grey
  4.3.2015, 19:28

  Itse en ole vielä testannut Philosophyn tuotteita, mutta kunhan saan vanhoja puteleita käytettyä hieman pois, niin seuraavaksi voisin kokeilla esim. Hope in a Jar -päivävoidetta :). Olen todennut Lumenen ihonhoitotuotteet hinta-laatu -suhteeltaan todella hyviksi, tälläkin hetkellä kylppärin kaapista löytyy ainakin neljä merkin eri voidetta / seerumia, putsareita yms. :). Myös Biothermin tuotteet toimivat omalla ihollani.

  1. Lumenella on kyllä hyviä tuotteita! Itse en olekaan pitkään aikaan käyttänyt heidän ihonhoitotuotteitaan, mutta Lumenen CC-voide on ollut päivittäisessä käytössä jo yli vuoden päivät. Hyvä tuote sekin!

   Sain pienen testinäytteen matkaan myös tuosta Hope in a Jar -päivävoiteesta. Koostumus oli samanlaista geelimäistä kuin tuossa yövoiteessakin, siihen täytyy vielä hieman totutella, mutta muuten voiden vaikutti kyllä ihan hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *