Blogit
Pihkala

IHANIA MATTOJA | LOVELY RUGS

Nyt on mattoapajilla hyvät ajat. Vielä joitakin vuosia sitten skandinaavisen moderneja mattoja sai hakemalla hakea, mutta tällä hetkellä luonnonmateriaaleista valmistettuja kivannäköisiä ja kohtuuhintaisia mattoja tuntuu löytyvän jo senkin edestä. 
Blogimatoksikin tituleerattu Linie Designin Asko on varmasti monelle jo tuttu, hinta-laatusuhteeltaan loistava villamatto, joka neutraalin ulkonäkönsä ansiosta tuntuu sopivan lähes minne tahansa. Nyt samalta valmistajalta on ilmestynyt uusi Essentials-mallisto, joka on täynnä hiukan samanhenkisiä, toinen toistaan kauniimpia mattoja. Vai mitäs sanotte näistä ihanuuksista:
 Linie Design: Justin
Linie Design: Surface
Linie Design: Elliot
 Linie Design: Story
Linie Design: Tile
 Linie Design: Trento
Linie Design: Mariko
Tässä vain pintariipaisu malliston matoista, kauniita malleja olisi riittänyt vaikka kuinka. Tykkään kovasti näistä vähän vintagehenkisistä, klassisisista matoista; niiden kuviomaailma ja värit ovat tosi upeita ja käsintehdyt matot ovat materiaaliltaankin täyttä villaa. Oma suosikkini taitaa olla ylimmän kuvan Justin-matto, mutta kelpuuttaisin kotiini lähestulkoon kaikki muutkin mallit. Upeita mattoja jokainen.
Linie Design recently launched new stunning rug collection Essentials. I like almost every rug of it, especially these ones above.
All pictures Linie Design

Kommentit (13)

 1. Kauniit Neliöt blogi

  Täällä toinen jota tuo ensimmäinen matto miellyttää eniten, mutta tosi kauniita kaikki! Mukavat luonnon- ja murretut värit, käyvät tosiaan varmasti moneen kotiin.

  • maija

   Niinpä, nämä näyttävät tosi helpoilta matoilta käyttää ja yhdistellä, mutta kuitenkin malleissa on se oma juttunsa. Hitsit, kun meille ei kyllä mahdu enää yhtäkään mattoa… 😉

 2. Anonyymi

  Juurikin etsimässä mattoa olohuoneeseemme. Osaatko sanoa, mistä näitä kyseisiä mattoja saa Suomesta/muualta? Stokkalla pari mallia kyllä, mutta eivät miellyttäneet/olleet kokonsa puolesta sopivia.

  • maija

   No Koodista näitä ainakin saa tilattua, nämä ovat tosin sen verran tuoreita tapauksia, että mallipaloja ei ole vielä ennättänyt tulla. Mutta jos uskaltaa tilata kuvan perusteella, niin se onnistuu jo nyt. 🙂

 3. tunne tilat

  Onpas kauniita mattoja! Täytyy käydä Linien sivuilla katsastamassa loputkin. Kiitokset vinkistä!

  • maija

   Eipä mitään, kiva jos sait näistä vinkkiä! 🙂

 4. nora

  Tuo ylin tosiaan kyllä varasti oman huomioni, mutta kaikkien mattojen värimaailma noin yleensä on aivan ihana ja sointuva!

  • maija

   Eikös, matoissa on minustakin erityishienot värit ja kuviot. Ja kuitenkin nämä kaikki matot ovat loppujen lopuksi aika neutraaleja ja helppoja sijoitella erilaisiin tiloihin.

 5. KATJA/ NEOVIA HOUSE

  Todella kauniita! Onneksi on jo vähän valinnan varaa, ei siitä taida olla kun kymmenisen vuotta siitä, kun tarjolla oli vain iänikuisia nukkamattoja. Elliot, Justin ja Trento näyttivät houkuttelevilta. Tuo Trento muistuttaa vähän pellavaista Cottohutin mattoa (Werranna's Warehouse) joka meillä on olkkarissa. Makkariin pitäisi löytää vielä matto, näistä jokin voisi hyvin käydä, kiitos siis vinkistä!

  • maija

   No niinpä, nyt viime vuosina on tullut kyllä mukavasti kaikenlaisia moderneja vaihtoehtoja markkinoille, jotka ovat vieläpä usein suht kohtuuhintaisiakin. Iskee melkeinpä jo valinnanvaikeus näiden kaikkien houkutusten välillä. 🙂 Kantsii tosiaan tutustua tähän mallistoon jos matto on hakusessa, näiden kuvien ulkopuolelle jäi vielä monta muutakin kivaa ehdokasta!

 6. Joanna

  Tää postaus tuli ihan kreivin aikaan. Lastenhuoneeseen on matto hakusessa ja näistä kelpuuttaisin useammankin. Tosi hyviltä näyttää.

 7. Retromoderni

  Onpas tosi kauniita mattoja. Edelleen etsinnässä olohuoneeseen matto ja koska sen etsiminen on niin haastavaa niin päädymme varmaankin yhdistämään kaksi täysin erilaista mattoa 3 m sohvamme eteen.Mariko, Tile ja Justin on tosi hienoja.

 8. Jutta / Muotopuoli

  Onpas kauniita kaikki! Mullakin olisi uusi matto hakusessa 🙂 Kiitos vinkeistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *