Blogit
Pihkala

Ihana harmaa

Syksyn lempivärejä. Harmaan eri sävyt ovat ainaisia suosikkejani, ja burgundinpunainen toimii harmaan lämmittäjänä ihan täydellisesti. Väsäilin alkuviikosta töihin ikkunaa syksyisistä harmaista ja huomasin vasta jälkeenpäin pukeutuneeni ihan samoihin sävyihin. Ihmekös siis, että juuri nuo värit sattuivat valikoitumaan hyllystä.
 
Katsokaapas muuten tuota viimeisen kuvan pakettia, minusta pakkausmuotoilua parhaimmillaan! Ylellinen ja mietitty paketti nostaa itse tuotteenkin ihan uusiin sfääreihin ja vaikuttaa osaltaan ainakin minun ostopäätökseen. Ja mielellään sitä antaa kauniin paketin lahjaksikin. Asialla on tietysti Dixonin Tomppa, jonka pakkaukset jakavat samaa linjaa tuotteiden kanssa – miltei yhtä kauniita nekin.

Kommentit (15)

 1. Tinttu

  Oikeassa olet, kuten tavallista! Minunkin silmääni harmaa ja burgundi ovat mitä ihanin yhdistelmä. Tykkään vielä aavistuksesta kuparia mukana.
  Minkä valmistajan tuo matto on? Kauniit värit!

  • maija

   Heh, no tiedä tuosta sitten 🙂 mutta harmaa ja burgundi ovat kyllä kauniit yhdessä. Ja kupari käy kyllä ihanasti samaan sakkiin!

   Matto on Linie Designin Sirius, tosiaan aika kauniita harmaita mallin värivaihtoehdoissa!

  • Tinttu

   Oo, kiitos tiedosta! Etsin olohuoneeseen uutta mattoa ja tuon harmaa sävy sopisi meille hyvin!

 2. Viivi / Valkoinen Soihtu

  Kauniita kuvia! Harmaa on kyllä♥ Pakkaus on tosiaan ensivaikutelma tuotteesta ja se kyllä vaikuttaa omiin ajatuksiin positiivisessa mielessä, jos pakkaus on esteettisesti kaunis:)

  • maija

   Kiitosta. Harmaa on ihana! 🙂

   Joo, kyllä tuotteesta tulee selkeä mielikuva heti pakkauksen perusteella, välillä tuo mielikuva pitää paikkansa ja välillä ei. Mutta kyllä se ainakin minulla vaikuttaa ostopäätökseen ihan selkeästi.

 3. Pieni Lintu

  Rakastan harmaata!

  • maija

   Samma här! 🙂

 4. JohannaL

  Kaunista. Harmaa on minunkin mielestä paras!

  • maija

   Kiitos! Harmaa on ihan ykkönen. 🙂

 5. Irmastiina Ruusukummusta

  Harmaa on tällä hetkellä minustakin paras väri…:)

  • maija

   Se on kyllä ihana!

 6. Aada

  Mua on inspiroinut ja kiehtonut jo tovin musta, valkoinen ja harmaa. Uusinpana rakastumisen kohteena on ollut syvä viininpunainen. Oi oi mitä kynsilakkaa. 🙂

  • maija

   Oi, viininpunainen on kyllä pienenä tehosteena niin kaunis juuri tuollaisessa neutraalissa ympäristössä 🙂

 7. Iina

  Sun blogissasi on ihania sisustusjuttuja ja kuvat ovat aivan omaa laatuaan! osaisimpa itsekin ottaa yhtä kauniita kuvia kodistani uudella Olympuksella. Vielä on vähän harjoittelun alla 🙂

  http://wellitsureaintprada.blogspot.fi/

  • maija

   Voi kiitoksia ihanasta kommentista! Harjoittelua vaan, niin kyllä se siitä! 🙂 Kuvaaminen on kyllä siitä kivaa hommaa, että siinä voi jatkuvasti kehittyä ja tulla paremmaksi. Pysyy hyvin mielenkiinto yllä, kun on aina uutta opittavaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *