Blogit
Pihkala

HOME SWEET HOME

Kotiin on palattu ja matkakassit purettu. Hotellin sänky oli ihana, mutta olipas kiva köllähtää pitkästä aikaa taas omaan petiin. Ei ole oman sängyn voittanutta. 
Yövyimme Tukholmassa Scandic Grand Centralissa, joka oli hinta-laatusuhteeltaan ja sijainniltaan oikein kiva. Kirjoittelen hotellista vielä oman erillisen postauksensa, se oli oikein kuvauksellinen viihtyisine kulmabaareineen. Siellä tuli istuttua tovi jos toinenkin fiilistellen ympäristöä ja ihmisvilinää.
Alet jylläsivät Tukholmassakin, mutta ostokset jäivät tästä huolimatta lopulta aika vähäisiksi. Tosin Svenskt Tennillä hullaannuin ihan täysin, siellä olisi saanut tilin tyhjäksi hyvinkin äkkiä. Myös Asplund oli aivan ihana, täynnä täysin omaan makuun iskeviä tuotteita ja nättejä somistuksia. Pari pientä juttua tuli näistä hankittua, tuo kuvan pyöreä vaasi on Asplundilta ja hankinpa myös kauan himoitsemani Svenskt Tennin kasvityynyn. Nyt joulukamppeet syrjään ja freesimpää olkkariin.
Nyt jatkan kamppeiden järkkäilyä ja toivottelen hyvää alkavaa viikkoa teille, palaillaan vielä Tukholman tunnelmiin myöhemmin.
Finally back home. The hotel bed was super comfy, though nothing beats my own bed. Now it´s time to rest and dig into the pillows, but I´ll get back to Stockholm tips later.

Kommentit (5)

 1. -TIINA-

  Omaa petiä ei voita mikään ; )

  • maija

   Näin on! Hotellin sänky oli ihan törkeän hyvä, mutta silti omaan petiin on aina yhtä ihana kaivautua 🙂

 2. GIA / Coffee Table Diary

  Kaunis maljakko! Niitä ei voi koskaan olla liikaa 🙂

  • maija

   No älä muuta sano, jotenkin tuppaan aina sortumaan erilaisiin maljakoihin.

   ps. Jee, kommentti tuli nyt perille! 🙂

 3. GIA / Coffee Table Diary

  Jes 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *