HOME SWEET HOME

Nyt on lomat lomailtu ja kotona ollaan taas. Tulipa tehtyä aikamoinen kierros, mökkikohteemme Rantasalmen lisäksi poikettiin Porvoossa, Imatralla, Savonlinnassa, Punkaharjulla, Mikkelissä ja Hämeenlinnassa, puhumattakaan kaikista niistä pienistä kylistä, joiden läpi ajoimme. Suomi on täynnä mitä hienoimpia paikkoja, pitäisi käydä niissä enemmänkin. Nähtävää ja koettavaa riittäisi vaikka kuinka.
Lomalla aika meni kuin siivillä, mutta lähes puolentoista viikon reissaamisen jälkeen kotiinkin oli jo aika kiva palata. Vaikka reissussa onkin aina mukavaa, niin kyllä se oma sänky ja sauna ovat kuitenkin ihan parhautta.
Nyt olisi kesälomat ohi ja aika kääntää katseet syksyä kohti. Ensi viikolla blogikin palautuu taas normirytmiin, kunhan arki saadaan tästä taas rullaamaan. Nyt laitan hihat heilumaan ja vastailen viimein lomaviikon aikana tulleihin kommentteihin, sitten uppoudunkin illaksi lempiblogien pariin. Ollaan kuulolla!

Finally back home! Our summer trip was amazing but it´s nice to be back home though. After all those nice places the own bed is still the best.
Kommentit (6)
 1. Lea/Sisustaja Tuunarin Päiväkirja
  1.9.2014, 10:46

  Kauniita kuvia:) Miten saat kuvakoon noin suureksi. Olen jonkin aikaa pähkäillyt tuon asian kanssa omassa blogissa, mutta en ole tullut yhtään viisaammaksi…

  1. Pienennän kuvakoon jo tallennusvaiheessa Photoshopissa haluamakseni ja kuvien latauksen jälkeen valitsen Bloggerissa kuvakooksi Alkuperäinen koko-valinnan. Näin kuvat näkyvät siinä koossa, mihin ne on tallennettu ja sivustokin latautuu nopeammin, kun suuret kuvat eivät hidasta sitä. Itse käytän 700 px leveitä kuvia, ovat hiukan suurempia kuin Bloggerissa normaalisti.

  2. Lea/Sisustaja Tuunarin Päiväkirja
   4.9.2014, 05:41

   Kiitos paljon, tein testikuvan tuossa koossa ja se toimi:) Nyt tuli uutta puhtia blogin tekemiseen! Hyvää syksyä:)

  3. Kiva jos tuosta oli apua 🙂 Mukavaa syksyä myös sinne!

 2. Mari //Risu Casa
  1.9.2014, 19:08

  Katsellessani teidän talon kuvia ihailen aina tuota valon määrää, jota tuntuu tulvivan joka kuvassa. Käytätkö valokuvauksessa jotain "kikkaa" vai kuvaatko esimerkiksi tiettyyn aikaan päivästä?

  1. Eipä mulla mitään erityistä kikkaa ole, välillä lisään photarissa valotusta, jos kuva näyttää kovin hämärältä. Koitan kuvata suurimmaksi osaksi päiväsaikaan jolloin valoa on eniten, mutta työn puitteissa tämä ei tietystikään aina onnistu, iltakuvat vaativatkin sitten säätöä usein vähän päiväkuvia enemmän. Yläkerrassamme on luonnostaankin aika paljon valoa ja alimman kuvan mukainen efekti tulee sinne ihan itsestään, tuo valkoinen kiiltävä lattia heijastaa valoa välillä vähän liiankin tehokkaasti… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *