HOME DETAILS, PART 2

Pari postausta sitten kirjoittelin elämänmakuisista, rennoista kuvakulmista ja meidän yläkerran yksityiskohdista. Aiempi postaukseni kirvoitti monia mielenkiintoisia kommentteja asiasta ja useat teistä tuntuivat tykänneen vähän rennommista kuvista. Siispä ajattelin jatkaa postaussarjaa muualle taloon, nyt olisikin vuorossa pala aamuista alakertaa yksityiskohtineen.

Tänä aamuna alakertaan kuului lojuvia tyynyjä, rennosti heitettyjä torkkupeittoja, kukkia ja mainoslehtiä. Keittiössä odottelee viikonlopun aterioille tarkoitettuja kasviksia ja yrttejä. Eräistä tuotekuvauksista ylijääneet muratinoksat tökkäsin pyöreään maljakkoon, ne näyttävätkin aika hauskalta kiemurrellessaan pitkin senkin pintaa. Pitäisi muistaa hyödyntää kaikenlaisia luonnonantimia niin kauan, kuin niitä vain on saatavilla.
Nyt alkaa orientoituminen alkavaan viikonloppuun ja lomaan, joten sen pidemmittä puheitta toivottelen kaikille oikein hyvät viikonvaihteet!
This is what our downstairs looked like in the morning. Unarranged cushions and throws, tea cups from yesterday evening, some flowers and random ad sheets lying on the table. Sound familiar?
Also check the casual look of our upstairs in previous post here.
Kommentit (8)
 1. Lady of The Mess
  15.8.2014, 15:13

  Tuo upea sohvatyyny – mitkä värit!
  Kivaa viikonloppua ja oikein rentoa ja hyvää lomaa!

  1. Kiitoksia! Tuo tyyny on ihan lemppari, tummat värit tuovat vähän jytyä tähän vaaleuteen.

   Mukavaa alkuviikkoa sinulle!

 2. Saga / Niittykulma
  15.8.2014, 17:32

  Kaunista ja harmonista. Mukavaa viikonloppua.

  1. Kiitos 🙂 Viikonloput jo vierähti, mutta toivottelenpa sen sijaan mukavaa alkuviikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *