HOME DETAILS , PART 1

Edellisen postaukseni myötä innostuin räpsimään rentoja detaljikuvia myös kotosalla. En juuri asetellut tavaroita tai somistanut tiloja, vaan ennemminkin koitin tallentaa tilan yksityiskohtineen sellaisena kuin se meillä jokapäiväisessä käytössä on. On välillä hauska kokeilla erilaisia kuvaustyylejä, ja onhan tämä blogikotien realismi ollut viime aikoina aika polttava puheenaihekin. Minä itse katselen vapaa-ajallani mieluummin kauneutta kuin arkirealismia, mutta rennot elämänmakuiset kuvat ovat silti välillä aika ihania. Kaiken ei tarvitse aina olla ihan tip top, joskaan ei silkkaa kaaostakaan.
Ensimmäisenä kameran linssin eteen pääsi vähän nurinkurisesti meidän yläkerta, tässä muutamia detskuja tilasta.

Arkena makkarissa vallitsee lievä epäjärjestys, tavarat saattavat seilata vähän missä sattuu. Yleensä pyrin petaamaan sängyn joka päivä, mutta kiireaamuina vuodevaatteet saattavat jäädä rennosti rytylle. Lehti- ja kirjapinoja, teekuppeja ja vaatteita on vähän siellä sun täällä. Työpisteellä on papereita ja tyynyt ovat vähän hujan hajan. Yleensä kuitenkin suuremmat linjat ovat järjestyksessä, ja ilmeen saa siistittyä suht helposti järjestämällä irtonaiset tavarat omille paikoilleen.
Tällaista kuului meidän yläkertaan tänä(kin) aamuna. Ajattelin vielä julkaista hieman myöhemmin samanlaisen kuvasarjan meidän alakerran yksityiskohdista ja siellä päivittäin hengaavista jutuista.
Mitäs mieltä te olette ylipäänsä asiasta, katseletteko mielummin rentoja, elämänmakuisia kuvia vai taidokkaita asetelmia ja kauniisti sommiteltuja kuvia?
I got inspired by my earlier post of Lovely Life´s relaxed, unperfect homes and took a couple of detail pictures of our upstairs – unstyled and unarranged, just like it appears in our daily life.
Kommentit (20)
 1. Vilja @ muotoseikka
  13.8.2014, 14:32

  Kauniit kuvat! Elämän näkyminen on enemmän kuin hyvä. Koskahan itse oppisin ottamaan sellaisia kuvia 😉

  1. Kiitos! Heh, itse tunnustaudun myös usein pikkuiseksi viilaajaksi, enkä tykkää jos omissa kuvissa näkyy jotain sinne kuulumatonta. Mutta toisaalta sellainen ylimalkainen räpsiminenkin on välillä ihanaa. Itsekin tykkään, että eläminen saa näkyä kuvissa, tosin elämänmakuisuuden ja hallitsemattoman sekasotkun välinen raja saattaa olla joskus aika häilyvä. 🙂

 2. Anna / kotiAni
  13.8.2014, 14:37

  Ainakin näissä kuvissa elämänmaku on tosi hyvä! 🙂 Kauniit käyttöesineet kun on niin ei tarvi turhaa tekemisiään liikaa peitellä, tuli mieleen tässä kun kattelin teidän petivaatteita. Nehän on melkeen houkuttelevimpina noin vähän sekaisina.

  1. No kiva kuulla! Ehkä teen jatkossakin lisää tällaisia, on niin kiva vain räpsiä menemään sen kummemmin asettelematta.

   Ja ihan totta, pellavalakanat on miltei kauneimmat juuri vähän rytyssä sotkuisina, rouhea materiaali pääsee näin kunnolla oikeuksiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *