Blogit
Pihkala

Hennesin lempparit

kuvat H&M Home
Tajusin eilen ulkokuvia nappaillessani tarvitsevani ehdottomasti pellavaisen pöytäliinan. Kuvissa näkyvä pellavaliina oli vähän sinnepäin, kooltaan kuitenkin liian pieni ihan varsinaiseen käyttöön. Muistin, että H&M Homen mallistossa on joskus ollut pellavaisia liinoja, niinpä klikkailin merkin nettisivuille tarkistamaan tilanteen. Samalla tuli katsastettua merkin tämän syksyn uutuudet, joita jo muutamissa blogeissa onkin vilahdellut.
Hennesin väki on kyllä tarkkaan tutkinut tämän hetken trendit, sillä valikoimista löytyi paljon ajankohtaisia ja kivoja juttuja. Ihan kiinnostavaa oli huomata, että kuparitrendin lisäksi mallistossa näkyy aika selviä vaikutteita mm. Svenskt Tennin ja By Nordin tuotteista. Mitäs luulette, vieläköhän nuo eläintyynyt jatkavat suosiotaan? Suloisiahan ne ovat, mutta itse en ehkä lämpene enää niille samalla tavalla kuin vuosi pari sitten.
Kollaasissa muutamia omia suosikkejani tuotteista. Etenkin tuo tarjotin on aika kiva, ja tarvetta löytyisi tällä hetkellä sillekin. Pellavainen pöytäliinakin löytyi valikoimista, enää pitäisi päättää väri monesta houkuttelevasta vaihtoehdosta. Ehkäpä poikkean siis viikonloppuna myymälään vähän tarkemmalle tutkailureissulle.

Kommentit (9)

 1. Ainutlaatuinen

  Ne H&M:n pellaivaiset pussilakanat ovat aivan ihanat!

  • maija

   Hyvä tietää, itse en olekaan niitä vielä testannut… Kotiutin juuri tuon pellavaisen pöytäliinan ja se ainakin vaikutti oikein pehmoiselta ja mukavalta.

 2. LadyBlue

  Oi meilläkin olisi tarvetta pöytäliinalle, pellavainen olisi ihana! Täytyypä kurkata.

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  • maija

   Tuo H%M:n pellavapöytäliina on kyllä aika ihana, hankin sen juuri viikonloppuna. Eli kannattaa kurkata! 🙂 Hintakin vielä ihan ok täyspellavasta…

 3. Jenni

  Itse olen ollut tosi tyytyväinen H&M:n pellaviin. Lakanat ovat palvelleet loistavasti ja hinnatkin ovat varsin kohtuulliset 🙂

  • maija

   Hyvä tietää, että lakanat ovat olleet hyvä hankinta. Itsekin olen jossain vaiheessa harkinnut niitä ostettavaksi, mutta kun uusien lakanoiden tarve ei ole mitenkään huutavan kova, ovat ne saaneet jäädä ainakin vielä kauppaan.

   Pellava on kyllä ihana materiaali!

 4. Anonyymi

  Meillekin hankittiin pellavaiset lakanat mutta jäivät käyttämättä koska ovat liian karheat. Muilta ostamani taas ovat tarpeeksi sileät.

  • maija

   Ai jaa höh, no tietty onhan pellavissa eroja. Ainakin ne laadukkaammat pellavat taitavat olla enempi pehmoisia ja miellyttäviä, näissä tietty hinnan perusteella ei voi ihan huippulaatua odottaa…

 5. Retromoderni

  siis lakanat ovat ostoslistalla

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *