Blogit
Pihkala

Haaste: syksyn sisustushaaveita

Sain Char and the city -blogin Charilta tämän sisustusaiheisen haasteen, joka onkin jo ennättänyt kiertää aika monessa blogissa. Kiitos vain kivasta haasteesta sinne päin!
 
Haasteen säännöt ovat seuraavat: Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. ”Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!”
 
Meillä ei tällä hetkellä ole tarvetta sen suuremmille sisustushankinnoille, mutta haaveilu toki onnistuu aina, vähän liiankin hyvin. Minä kuluttaisin 2500 euroa ehkäpä seuraaviin juttuihin:
 
 
Panostaisin tuolla summalla ehdottomasti vähän arvokkaampiin klassikkojuttuihin, sellaisiin, joita ei välttämättä raaskisi muuten ostaa. Ainoa sisustuksellinen tarve meillä olisi eteisen peili, sillä tällä hetkellä ainoa kokovartalopeilimme löytyy yläkerrasta. Jos saisin valita minkä peilin tahansa, olisi se ehdottomasti Asplundin Tati. Tuo kaunotar on vain niin täydellinen! Panostaisin tuolla rahalla myös ehdottomasti ylellisiin vuodevaatteisiin, kuten Balmuirin pellavalakanoihin. Ne olisivat sitä arjen luksusta, joita tuskin muuten tulisi hankittua. Thonetin käsinojallinen wieniläistuoli olisi myös itseäni kovasti miellyttävä klassikko, se sopisi niin moneen eri käyttötarkoitukseen. Loppurahoilla ostaisin jonkun törkeän hienon klassikkovalaisimen, vaikkapa Flosin Taccian.
 
Näistä mikään ei taida olla ihan realistinen hankinta vähään aikaan, mutta pelkästä haaveilustahan tässä haasteessa olikin kyse. 🙂 Entäpä mitä te ostaisitte tuolla rahalla? Haastan mukaan kaikki kommentoijat, sekä erikseen vielä seuraavat blogit:
 
Esmeralda´s
Mrs Jones
All you need is white
 
Onpas kyllä aina niin kiva nähdä, millaisia juttuja muiden toivelistoilta löytyy!

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  Artekin tarjoiluvaunuun ei ihan raha riitä.. Eikä adean band sohvaan. Laitan rahat jemmaan ja odotan että keiju tuo toiset 2500€ 😉 Mukavaa syksyä ja ihanasta blogista kiittää :Ansku

  • maija

   Oijoi, ihania juttuja nuo ovat myöskin! Band-sohva meillä onkin ja voin sanoa, että vaikka hinta kirpaisikin, se on parhaimpia ostoksiani ikinä! Suosittelen siis laittamaan rahat jemmaan 😉

   Kiitos ja ihanaa syksyä myös sinulle!

 2. IMAGE black and white

  Ai että näyttää hyviltä hankinnoilta. 🙂

  • maija

   No niinpä, hitsit kun tuollainen keiju tulisikin olkapäille istuskelemaan 😉

 3. Aada

  Täällä on ostoslistalla myöskin kunnollisen kokoinen kokovartalopeili, monien muiden juttujen lisäksi. 🙂

  • maija

   Kunnollinen kokovartalopeili olisi tosiaan eteisessä ihan oleellinen juttu! 🙂 Mikäköhän siinä on, että sen hankintaa on venyttänyt ihan viimeiseen asti…

 4. R

  Kauniita hankintoja! Kyllähän tuollaisen summan todella mieluummin käyttäisi muutamaan laadukkaaseen tuotteeseen kun suurempaan määrään pikkusälää.

  • maija

   Kiitos 🙂 No niinpä, minä ainakin ostaisin muutaman laadukkaan superihanan jutun, joita muuten en raaskisi ostaa 🙂

 5. Char and the city – Divaaniblogit

  Eipä kestä 😉 Kiva vaan nähdä muiden haavekollaaseja ja ihan upeita valintoja sinulla!

  • maija

   Kiitos! On kyllä kiva lukea muiden haavelistoja, kaikilla on kuitenkin vähän erilaisia juttuja mielessä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *