Blogit
Pihkala

GREYSCALE

Playtype, Asplund, Muuto, Fine Little Day, Case Scenario

Hyvää iltaa! Olen viettänyt tällä viikolla talvilomaa, ja aika on hujahtanut ihan siivillä. Hassua, miten aina silloin kun olisi enemmän aikaa, kaikki tehtävätkin tuntuvat moninkertaistuvan. Kameran ääressä ei siis olla juuri keritty heilua, onneksi huomenna on taas päivä uus.
Kotona ollessa tulee katseltua omia nurkkia aina vähän kriittisemmin ja olenkin taas tuumaillut täällä pientä päivitystä, lähinnä toki vaan esine- ja detaljipuolelle. Nyt viehättää kaikki pehmeät sävyt ja muodot, olen vähän väsynyt jyrkkään geometrisuuteen. Siksipä kai tuo blogin bannerikin sai vaihtua. Ja vaikka kevättä kohden mennään, on harmaassa aina sitä jotain. Jos ei muuta niin aion ainakin laittaa tauluseinää vähän uusiksi ja tilata tuon alakulman julisteen. Tai ehkä sittenkin arvon vielä kahden vaiheella, tuossa mustassa Playtypessäkin on sitä jotain…

Kommentit (2)

  1. Liina / VillaILONA

    Tuo Muuton maljakko on aivan ihana! Ja harmaahan on aina kaunista, oli vuodenaika mikä tahansa:)

    • maija

      Niin on, kyllä harmaa taitaa vaan olla mulla se kaikkein mieluisin väri vuodesta toiseen, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Ja tuo maljakko on tosiaan aivan ihana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *