Blogit
Pihkala

GREEN

Kirjoittelin jokin aika sitten Linumin tämän syksyn kokoelmasta, joka oli ehkä hienoin merkin kokoelma ikinä. Malliston uusi jadenvihreä samettipäiväpeitto on livenä ihan yhtä makea kuin kuvissa, oli pakko ikuistaa vielä muutama räpsy siitä itsekin. Väriterapiaa pimenevään syksyyn!Stunning jade green bedspread from Linum.

Kommentit (6)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Kaunis! Vihreä ei ole koskaan ennen ollut värini, mutta kesällä alkoi pikkuhiljaa kaikki vihreä tuntumaan niin kauniilta…niin se mieli vaan muuttuu..:)

  • maija

   Onneksi nainen voi aina muuttaa mieltään. 😉 Vihreästäkin on niin monta sävyä, toisista tykkään ja toisista taas minäkään en. Kirkkaasta ruohonvihreästä en niinkään välitä, mutta kaikki tummat ja taitetut khakit, ah! Ja tällaiset jalokiviväritkin ovat kieltämättä aika ovelia.

 2. Jaana K

  Ihana vihreä! Tuo on ehdottomasti lempivärini tälle syksylle <3

  • maija

   Eikös olekin! Jos tuollaisesta ei saa boostia syksyn harmauteen, niin ei kyllä mistään. 🙂

 3. Anonyymi

  Hei! Täällä on kova sohvapöydän metsästys meneillään eikä mieleistä tunnu löytyvän. Onko teidän vanha sohvapöytä vielä jemmassa? Olis just passeli!

  • maija

   Heippa! Tarkoitatko sitä pyöreää, vähän korkeampaa puupöytää? Kyllä se jemmassa vielä on, en kyllä tiedä raaskinko luopua siitä kun se on vähän niin kuin perintönä saatu…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *