GREEN DETAILS

Niinpä vain tämäkin viikko hujahti  vauhdilla ja taas on lauantai. Pöydällä on uusi nimeä vaihtanut Elle Decoration ja suunnitelmissa leppoisaa oleilua, olympialaisia ja jotain hyvää ruokaa. Taidanpa myös kuluttaa hetken nettisurffailun parissa – ruotsalainen valokuvataiteen museo Fotografiska toimittaa nettikauppansa tuotteita nykyään myös Suomeen, ja valikoimista löytyisi kaikenlaisia houkutuksia seinälle. Suosittelen tutustumaan.

Vihreät yksityiskohdat houkuttelevat edelleen. Seuraavaksi suunnitelmissa olisikin hankkia kotiin iso peikonlehti tai joku muu vastaava, palmutkin ovat pitkästä aikaa yllättävän kivoja. Nämä kuvien pienet yksityiskohdat saavat kuitenkin kelvata siihen asti, kunnes ehdin kasviostoksille.

Kivaa viikonloppua!

I am craving green right now…

Kommentit (8)
 1. Kauniita kuvia.

 2. Kivat vihreät yksityiskohdat ja muutenkin tykkään sun kuvista.
  Ja toi Fotografiskan "tulo Suomeen" oli niin hyvä uutinen. Mä tilasin jo ja oli tosi nopsa toimitus. Suosittelen senkin vuoksi!
  ps. Klikkasin pari päivää sitten tuohon pompahtavaan blogi-gallupiin ja oikein harmitti koska se olikin ihan yleinen kysely, eikä suurimmalta osaltaan ollutkaan spesifioitu Pihkalaan. Olisin halunnut sanoa että tämä on yksi mun lemppareista ja tykkään kaikesta mitä täällä on, for real. Ei mulla muuta. 🙂

  1. Joo mä kävinkin kurkkimassa sun tilaukset, kivalta näytti!

   Voi kiitoksia ihan superihanasta kommentista 🙂 Ja kuule mä tykkään myös sun blogista aika paljon, mun on pitänyt ikuisuus lisätä se tuohon sivupalkkiinkin. Jostain syystä en oo vaan saanut aikaiseksi päivittää tota sivupalkkia, mikäköhän kumma siinäkin on… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *