Blogit
Pihkala

Grasshopper ja ovelat värit

 kuvat Bolaget
Tässä asunnossa on minusta aika jännät värit: pohja on toki aika tavallisen neutraali, mutta mukaan on tuotu ovelia persikkaan ja koralliin taittavia aksentteja. Kaikki vähän erikoiset väriyhdistelmät inspiroivat minua juuri nyt, nämä persikkaiset sävytkin antavat heti oman säväyksensä kuvien asuntoon.
Lisäksi kuvista pisti silmään Gubin Grasshopper, yksi lempivalaisimistani, jota näkyy olevan tässä asunnossa useampikin kappale. Tuon valaisimen ottaisin mieluusti itsellenikin, väriä valitessa iskisi tosin valinnanvaikeus. Näissä kuvissa tuo punertava näyttää erityisen hyvältä, mutta todellisuudessa kyllä valinta kallistuisi varmaankin neutraalimpien värien puolelle… Kivoja ovat kyllä kaikki tyynni.

Kommentit (8)

 1. JuttaEmilia

  On kyllä todella kauniisti yhdistelty värejä kuitenkin harmonista tunnelmaa rikkomatta!

  • maija

   No eikös, kivan epätavallinen tuo koralli väri, sitä ei paljon tarvita niin johan tunnelma muuttuu 🙂

 2. Neiti Harmoniaa

  Upeaa materiaalien yhdistämistä !

  • maija

   Jep, minä iskin silmäni olkkarin lisäksi myös noihin vikan kuvan ryppyisiin pellavalakanoihin. Ihanat!

 3. Minna. K

  Ihanat värit, tosi kodikasta! Itsekin olen yrittänyt löytää oikean sävyistä korallia meidän mustavalkoisen kodin kontrastin rikkomiseksi, mutta toistaiseksi olen onnistunut löytämään vain yhden tyynynpäällisen, höh!

  • maija

   No höh! Muutolla on kiva korallinsävyinen tyyny, tsekkaapas se 🙂 Minunkin tekisi mieli vähän korallia, toisaalta jokakeväinen Svenskt Tenn-huumakin nostaa taas päätään…

 4. Tuija

  Hyvä blogikolleegani!
  Tänä päivänä sisustusblogeissa esiintyy paljon samoja kalusteita ja sisustusesineitä,vaikka maailma on pullollaan toinen toistaan kauniimpia, vähemmälle huomiolle jääneitä kalusteita. Päädyin laatimaan haasteen, jossa toivoisin haastettavan nostavan esille yhden tälläisen "unohdetun", hänen mielestään upean esineen, valaisimen tai kalusteen, niin upean, että se ansaitsisi nimikkeen "maailman kaunein esine". Haastoin sinut mukaan ja toivon, että esittelet meille esineen, jota kauniimpaa sinusta ei ole olemassa. Postauksen ja haasteen tarkemmat tiedot löydät blogistani

  http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/04/manifesti-maailman-kaunein-esine.html

  Kiitos jos haluat ja viitsit osallistua. Odotan mielenkiinnolla, millaisia kaunokaisia haastetut esittelevät!

  Kivaa torstaita!
  -tuija-

  • maija

   Onpa mukava haaste ja erittäin aiheellinen pohdinta, kiitos! Laittelen ilman muuta tätä eteenpäin reissusta palattuani.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *