GRANDMA WAS HERE

Nyt on maaliskuu ja kevättä rinnassa! Kun tammi- ja helmikuu on kahlattu läpi, ollaan minusta jo voiton puolella. Itse luen maaliskuun jo ensimmäiseksi kevätkuukaudeksi, joten tästä se hiljalleen  alkaa: omasta mielestäni se paras aika vuodesta.
Kevät pistää toisinaan vähän hupsuttelemaan – mallailin kaappien uumenissa ollutta vanhaa pitsipeittoa makkariin ja tunnelma oli kuin isoäidin kammarissa konsanaan. Meillä on tuollaisia jemmassa kaksin kappalein, molempien suvusta kulkeutuneita. Ovat saaneet olla rauhassa laatikossa tähän asti ja takaisin laatikkoon päätyivät tämän kuvan jälkeenkin. Jossain vaiheessa meinasin sijoittaa toisen saunatupaan, mutta peitossa on ehkä vähän liikaa pitsiä jopa sinne. Eipä noita raaski poiskaan heittää, muttei toisaalta viitsisi säilyttää tyhjänpanttina kaapissakaan. Eli jotain vissiin tarttis keksiä, jonkinsortin valkaisu nyt ainakin ensimmäiseksi.
Mitäs te olette tehneet vastaaville tapauksille?
It´s March and spring is closer and closer! Due to this starting springtime I went a bit crazy and placed that old lace blanket made by my boyfriend´s great grandmother to our bedroom. Even though the lace is very beautiful it´s still a way too much to me, so the blanket went back to the closet right after shooting these pictures. I don´t want to throw it away because it´s very old and personal piece, but what on earth should I do with it…?
Kommentit (26)
 1. Jutta / Muotopuoli
  1.3.2015, 19:27

  Vain sinä saat pitipeitonkin näyttämään hyvältä ja rennolta! <3

  1. Heeh, no voi kiitos! Tuosta tuli kyllä ihan eri henkinen, kun sen heitti vain rennosti jalkopäähän. Mutta on siinä silti sitä pitsiä aika lailla… 😀

 2. Omani ostin kirppikseltä ja epätasaisen värityksen vuoksi pesin sen 90 asteessa pesukoneessa. Kun ei puhdistunut, värjäsin Dyloneilla ruskeaksi ja hieno tuli. Rohkeasti vaan värjäämään!
  -seija

  1. Mäkin mietin tuota värjäystä, tai lähinnä valkaisu kiinnostaisi eniten… Vähän vaan mietityttää, tuhoanko siinä puuhassa koko peiton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *