Blogit
Pihkala

GOTO

Rauman reissulla poikettiin lounaalle ravintola Gotoon. Ravintola on itsessään vielä kohtuullisen tuore tapaus, se avattiin Vanhaan Raumaan suunnilleen vuosi sitten. Perustajajäsenissä häärii Suomen Top Chef -voittaja Teemu Laurell, tästä yhteydestä minäkin olin ravintolasta kuullut ja useiden suositusten jälkeen halusin ehdottomasti testata itsekin paikkaa.
Goto oli sisältä tosi kivan näköinen, sopiva sekoitus raffia industrial-henkeä ja puun lämpöä. Varsinaiset ruokailuryhmät oli sijoitettu tilan etuosaan ja takaosasta löytyi puolestaan lounge ja baarin puoli. Molemmat tilat olivat – heh, nimensä mukaisesti – tosi kotoisan näköisiä, tuolla viettäisi iltaa oikein mielellään. A la carte jäi lounasajasta johtuen vielä testaamatta, mutta lounaslistan lohisalaatti oli ihan älyttömän hyvä, tähän kommenttiin yhtyi myös puoliso joka ei yleensä niin salaateista piittaa. Tänne tullaan uudestaan!
A nice restaurant Goto located in Rauma, Finland. The food and the interior of the restaurant were both amazing.

Kommentit (6)

 1. Vilja @ muotoseikka

  Tätä ravintolaa on odotettu kuin kuuta nousevaa. Kiva lisä Rauman kapeaan ravintolatarjontaan. Todella kaunis sisustus, jossa viehättää juuri tuo rosoisuus ja siisteys ja niiden sopusointu. Kunpa pääsisin joskus itsekin maistelemaan keittiön herkkuja.

  • maija

   Joo, tuo oli kyllä kaikin puolin upea paikka, niin sisustuksellisesti kuin ruoankin puolesta! Suosittelen jos vain yhtään tuolla päin joskus liikut. Minua jäi hiukan kaivertamaan, kun varsinainen lista jäi testaamatta, täytyy varmaan vierailla paikassa vielä uudemman kerran 🙂

 2. S – Beauty of Life

  Kyllä on kauniin näköinen ravintola 🙂

  • maija

   Joo tuo oli kyllä nätti paikka!

 3. Jutta

  Vautsi! Onpa kerrassaan upea ravintola!

  • maija

   Jep, ja ruokakin vielä oikein hyvää 🙂 Suosittelen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *