Blogit
Pihkala

FLOAT

Voitin tässä taannoin Muuton arvonnassa muutaman uuden Float-kynttilänjalan. Pakettini saapui tänään ja voi, miten hauskasti se olikaan pakattu. Mukana oli kynttilänjalkojen lisäksi kaikenlaista pientä sälää, eli askarreltuja koristeita, tuoksuvia kuivakukkia, lihapullaresepti (!) ja lakupiippuja. Joku oli oikein nähnyt vaivaa väkerryksissään, miten suloista.
Kynttilänjalat ovat oikein kauniit, muotoilunsa ansiosta ne ikäänkuin näyttävät leijuvan pöydän päällä. Niiden ilme on sopivan keväinen, niinpä rykelmä pääsi heti koristamaan meidän sohvapöytää. Voisin kuvitella, että toimisivat kivasti vaikka pääsiäisen kattauksissakin, varmasti muutama löytää viikonloppuna tiensä ruokapöydällekin.

I won a couple of Muuto´s new candleholder called Float. Just like their name, these candleholders really look like they were floating above the table, the form is light and airy. I am planning to use them in my table settings for Easter, such a perfect item also for that purpose.

Kommentit (6)

 1. JohannaL

  Nuo on kyllä tosi kauniit kynttilänjalat, itsekin niitä ihastellut 🙂

  • maija

   Niin ovat, ja minusta toimivat erityisen kivasti ryhmissä sekoiteltuna.

 2. Ruut

  Tuollaiset paketit on kyllä aina aika kivoja!

  • maija

   Niinpä, ihanat pakkaukset nostavat koko sisällön aina ihan uudelle tasolle! Niin kivaa saada paketti, joka on ajatuksella pakattu.

 3. Vilja @ muotoseikka

  Äärimmäisen kauniit kynttilänjalat. Ja onhan se mahtavaa, kun paketointiin on nähty vaivaa. Huokailen usein ääneen, kun jonkin pienen nettikaupan paketista paljastuu joku kiva, käsinkirjoitettu viesti.

  • maija

   Joo nuo on kyllä nätit!

   On kyllä niin ihanaa saada paketti, joka on kauniisti pakattu. Totesinkin just edelliselle kommentoijalle, että se nostaa koko sisällönkin ihan uuteen arvoon 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *