Blogit
Pihkala

FAVOURITES OF THE MONTH

kuvat &Tradition / Artilleriet / Kinfolk / Svenskt Tenn
Uusi viikko on hyvä aloittaa haaveilemalla. Poimin kollaasiin muutamia ajankohtaisia ja kiinnostavia tuotteita, tässäpä olisi ainesta ihan jokakuiseksi postaussarjaksikin. Katsotaan kuinka tämän kanssa käy ja aloitetaan listaamalla tämän kuun suosikit. Juuri nyt kiinnostaa erityisesti:
 • Svenskt Tennin juuri lanseeraama Josef Frankin vuonna 1957 suunnittelema vaasisarja. Pullomaiset mallit ovat omia suosikkejani, näissä kaikissa on mukavaa pyöreää muotoa. Ruotsissa kyllä osataan klassikoiden teko!
 • &Tradition -merkin vastikään julkistettu In Between -pöytä, joka on jatkoa merkin suositulle tuolille. Yksinkertainen ja sopivan anonyymi muotoilu viehättää, pöydässä on hienoja yksityiskohtia, mutta yleisilme ei ollenkaan pröystäilevä. Olisikohan tässä sopivaa kontrastia Eamesin tuoleillemme…?
 • Futagamin pyyhetanko, joka olisi aika ihana mauste niin keittiön kuin kylppärinkin puolelle.
 • The Kinfolk Home -kirja, joka ilmestyy vihdoin tämän kuun lopulla. Tämä kirja on nyt kaikkien sisustusintoilijoiden huulilla, toivottavasti se lunastaa kovat odotukset. Eiköhän näin käy, kirjasta ennakkoon vilautetut tunnelmat ovat ainakin olleet ehtaa Kinfolk-kamaa.
 • Yleisestikin kollaasin kaltainen vaaleus ja ilmavuus yhdistettynä lämpimiin sävyihin, tietynlaiseen rustiikkisuuteenkin. Karheat puupinnat, luonto ja kontrastit. Syksy ja kirpeät, aurinkoiset aamut. Niin kauan kuin aurinkoa riittää, ei tämä ole oikeastaan ollenkaan hullumpi vuodenaika.

Inspiroivaa maanantai-iltaa!
My favourite items of the month: Svenskt Tenn new vases, a recently launched beautiful table by &Tradition (which is a new addition to their In Between series), nice towel rack from Futagami and Kinfolk Home – the most waited interior decotation book in a time.

Kommentit (6)

 1. idis & interiööri

  Kinfolkin kirjaa täälläkin odotellaan 🙂 Kaipa se meili kohta kolahtaa postilaatikkoon, että kirja on tulossa…odottavan aika on pitkä! Muitakin kivoja juttuja sulla kollaasissa 🙂

  • maija

   Eiköhän se sieltä kohta pitäisi tulla, tämän kuun lopulle lupailivat kuitenkin toimitusta. Hetki pitäisi kuitenkin vielä malttaa odottaa…

   Meiltä puuttuu uuteen kotiin kaikki isot huonekalut; sohva, ruokapöytä, nojatuoli… Näitä täytyy siis alkaa metsästää jo pikapuoliin, ja tuo kuvan pöytä olisi yksi ihan varteenotettava ehdokas. Ja tokihan pöydälle sopisi myös tuollainen vaasi, not bad at all… 😉

 2. Jutta// Projekti Verkaranta

  Oi, tykkään! Ja peukku juttusarjan jatkamiselle 🙂

  • maija

   Kiva kuulla! Jatkoa seuraa, mutta en kyllä tiedä maltanko pitää tämän vain kuukausittaisena postauksena. Kivoja juttuja kun on niin paljon! 🙂

 3. Jasmiina K

  Kauniita maljakoita, kaksi viimeistä ottaisin heti! 🙂

  • maija

   Nuo kaksi ovat myös omia suosikkejani. Ihania!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *