Blogit
Pihkala

FAVOURITES OF THE MONTH

Heirol | Normann Copenhagen | Samuji | Flos | Ferm Living
Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa, ja varsinaiseen jouluunkin on enää pari hassua viikkoa aikaa. Tavalleni uskollisena listasin suosikkini tällekin kuulle, osa niistä on uutuuksia, osa jouluisia ja osa muuten vaan kivalta tuntuvia juttuja.
Michael Anastassiades on suunnitellut uuden valaisimen Flosille, joka jatkaa suositun IC Lights -sarjan muotokieltä. Copycat on yksinkertaisuudessaan aika ovela valaisin, minulle tulee siitä vahvat ysärivibat – ihan positiivisessa mielessä siis. Pienen ekstrabonuksen valaisimeen tuo vielä sen kultainen osa, joka on 24 karaatin kultaa. Muissakin metallisävyissä valaisinta on toki saatavissa.
Sininen sykähdyttää tänä jouluna, ja vaikka tuo Samujin vaasi ei tämän joulun uutuus olekaan, olisi se aika mainio myös tähän kauteen. Tuollaiset pullomaiset muodot viehättävät maljakoissa ehdottomasti eniten. Joulukauteen passaisi hyvin myös Normannin simppeli adventtikynttilä, tämä joulu kun kuluu astetta askeettisimmissa tunnelmissa. Kiinnostavalta tuntuu myös Heirol, joka on lanseerannut erän kuparisia kattiloita ja pannuja. Nämä ovat toinen toistaan kauniimpia, eikä kuitenkaan hinnalla pilattuja. Mahdankohan malttaa odottaa uuden keittiömme valmistumiseen asti…
My favourites of december: blue and copper, cold and warm shades together.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *