FALL LIST

Kylläpä viikonloppu hujahti nopeaan, ei edes koneelle ennättänyt. Välillä hyvä näinkin, tekee aina kummasti terää olla hetken aikaa ihan tavoittamattomissa. Samoilla sienimetsässä, rapsutella koiria, juoda teetä ja sen sellaista.
Nyt maanantain kunniaksi mielihommaani, eli kollaasin väsäämistä. Tämänhetkinen suosikkiväripalettini näkyy tässä, kermaisen pehmeät ja syksyisen tummat sävyt houkuttelevat. Nyt kaivataan vähän pehmeyttä syyskauteen.
Suosikkini Artekin valaisimista on ehkä tämä A808, hiukan vähemmän nähty klassikkovalaisin. Tapiovaaran Lukki-tuolista tykkään myös kovin, tämä luunvalkoinen sävy olisi ihana vuosisadan puolivälin kodissa, tai miksei ihan uudessakin. Minna Parikan pupunkorvaiset loaferit olisivat juuri sopivan hassut piristämään perusasuja, ja H&M:n nyt niin ajankohtaisessa pooloneuleessa on kauniin ajaton leikkaus. Menun Fungi-hyllyt olisivat aika kiva säilytysratkaisu eteiseen, vaikka taitavatkin näyttää kauneimmalta ihan vain tyhjillään.
Ihania juttuja kaikki tyynni, mutta oikeastaan tällä hetkellä uuden ostamisen sijaan minulla on meneillään jokin karsimisvimma, haluan päästä kaikesta ylimääräisestä eroon. Siivosin kaappeja ja varasin kirppiksen, siellä tavara onkin liikkunut ihan kivasti. Vielä kuitenkin olisi myytävää jäljellä ja pohdinkin tässä juuri pienen blogikirppiksen järjestämistä vähän paremmille jutuille. Olisiko siellä kiinnostusta pieneen (vaatepainotteiseen) kirppistelyyn?
Soft cream and dark shades, perfect for this fall season.
Kommentit (9)
 1. Saija /Tasapainoa tavoitellen
  29.9.2014, 17:12

  Tuo Artekin valaisin on täydellinen, omalla haavelistallani se roikkuu myös.

  1. Se on kyllä upea! Tai kaikkihan Artekin valaisimet ovat hienoja, mutta jotenkin tykkään tuon keveydestä.

 2. Klassikkoainesta kollaasissasi, yksinkertainen on kaunista ja ajatonta! Blogikirppis olisi ihan jees:)

  1. Juuh, jotenkin tällaiset klassiset ja yksinkertaiset jutut viehättävät nyt eniten.

   Kiva kuulla että kirppis olisi jees, ehkä laitan sen pystyyn viikonloppuna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *