EUKALYPTUS JA KUMPPANIT

Senkillä asetelmat vaihtuvat tiuhaan. Tällä hetkellä tasolla majailee sekalaista tavaraa ja eukalyptuksen oksia, jotka tuntuvat kestävän aina vaan. BEdesignin tuikkukupit ovat saaneet kevään myötä uuden viran korusäilyttiminä, sillä minulla on paha tapa jättää korviksia, sormuksia ja muita vastaavia ympäri kämppää. Nytpä helyt kerääntyvät ainakin vähän suuremmalla todennäköisyydellä yhteen paikkaan. 

Diptyquen kynttilä on yksi lemppareistani, sain sen joskus Annelta Pariisin tuliaisena enkä ole vieläkään raaskinut polttaa sitä loppuun. Hayn tarjotin on taas osoittanut kätevyytensä niin öljypullojen alla kuin olkkarissakin, onpahan sillä joskus kannettu aamupalatkin sänkyyn. Luottoesineitä siis kaikki tyynni.

Some of my favourite items right now. I often use to roll things around my house so there is always a continuously floating collection of things on my chest of drawers.
Kommentit (6)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  18.3.2014, 17:18

  Minulla oli sama tapa ennen…korut pois heti, kun kotiin tulin ja sitten niitä löytyi sieltä ja täältä….kunnes kerran ei enää yhtä timanttisormusta löytynyt ei sitten mistään…nykyisin sormukset on korulippaassa ja sormessa….ei ympäri huushollia…:)

  1. Heh, ilmeisesti minunkin pitäisi hukata joku timanttisormus, että oppisin säilömään korut vähän huolellisemmin 😀

 2. MS Ordinary
  18.3.2014, 20:39

  Kauniit sävyt kuvissa 🙂

  1. Kiitos! Valo oli tuolloin jotenkin jännä, tuli tuollaisia vähän utuisen savuisia kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *