Pihkala
Pihkala

Elokuun ensimmäinen

Niinpä ne kuukaudet hujahtivat, nyt on elokuu ja syksy jo askeleen lähempänä. Vaikka lämpimiä ilmoja riittäisikin vielä pitkälle, on ilmassa jo sellainen ihan pieni aavistus syksyn tuntua. Sen huomaa varsinkin aamuisin, olenkin fiilistellyt monena aamuna kirpsakan kaunista ilmaa. Illatkin ovat olevinaan jo ihan erilaisia, viileämpiä ja ennen kaikkea hämäriä.
 
Vielä kuitenkin nautitaan kesästä hetkinen. Terassi on ollut ahkerassa käytössä, taas tänäänkin istuskelin koko pitkän illan siellä. Taljat ja tyynyt tuovat mukavuutta oleskeluun, ja kynttilät ovat ihan ehdottomia hämärtyvissä illoissa. Lyhtyvarannot ovat aika vähissä, joku ulkona viihtyvä lyhty voisikin olla hyvä lisä terassille. Täällä vähän kokoelmia kauniista vaihtoehdoista.
 
Eräiden illanistujaisten myötä virittelimme terassipurjeisiin nämä valonauhat. Ne näyttivätkin paikassa niin kivoilta, että saivat jäädä paikalleen ihan muutenkin. Ainoa harmi on, että nämä Ohlsonin valot ovat kovasti himmentyneet alkuperäisestä, kuvassakin ne ovat itse asiassa päällä, mutta päivänvalossa ei juuri siltä näytä. Onko teille käynyt samoin? Illan hämärässä toki valo jo selvästi näkyy ja tuo kivaa tunnelmaa, eivät ne siis ihan täysin hyödyttömät vielä ole:

Tunnelmallista elokuun iltaa!

Kommentit (11)

 1. Plateful of love

  Ihania kuvia. Kaunista viikonloppua ja lämpimiä iltoja!

  Maiju

  • maija

   Kiitos, ja samoin sinulle! Nyt onkin lupailtu ihanan lämmintä viikonloppua, nautitaan siitä 🙂

 2. Iina

  Heips!
  Ulkolyhdyistä voisin lämpimästi suositella kotimaisen Leinodesignin lyhtyjä. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eli pysyvät hyvinä säässä kuin säässä.

  Iina

  • Iina

   Linkki unohtui… http://www.leinodesign.fi

  • maija

   Kiitos vinkistä, täytyypi käydä tutkailemassa!

 3. Irmastiina

  Ihania tunnelmallisia kuvia!

  • maija

   Kiitos paljon. 🙂

 4. JohannaT

  Hei, meillä on tuollainen samanlainen purje, mutta en ole ollut siihen täysin tyytyväinen. Ihastuinkin teidän oivallukseen laittaa kaksi purjetta rinnakkain. Ovatko ne osittain samoissa koukuissa kiinni? Ja kolmion päät tuossa männyssä kiinni?
  Kauniita kuvia – jälleen kerran 🙂

  • maija

   Heip! Joo, yksinään tuo purje näytti ainakin meillä vähän orvolta, ilme parani heti, kun laittoi toisen viereen. Eli kannattaa kokeilla jos vaan tila antaa myöden! Purjeet ovat hieman lomittain ja molemmat omissa koukuissaan kiinni seinässä, mutta molempien päät samassa männyssä.

 5. MS Ordinary

  Meillä roikkuu eteisessä nuo clasun valot ja miun mielestä ne on himmentyneet ihan selvästi! Miulla on vintillä toinen sarja noita valoja, voisi joskus testata onko sarjojen valotehossa eroa. Valot on n. vuoden vanhat eikä niitä ole poltettu varmasti 40 tuntia enempää. Harmi jos ne himmenevät näin nopeasti 🙁

  • maija

   Okei, hyvä tietää, että muillakin on samanlaisia ongelmia. Minäkin ostin nämä vasta viime vuona joulunaikaan, olivat tosin silloin aika paljon päällä, mutta niistä ajoista ovat himmentyneet ihan sikana.

   Olivathan nuo kyllä edulliset, eli siihen verrattuna mitään huippulaatua ei kannatakaan odottaa. Vähän tylsää silti…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *