EARTHY

Jaaha, viikko alkaa taas kääntyä loppuun päin. Itse olen täällä jo ihan perjantaitunnelmissa, sitä se huominen vapaapäivä teettää. Viikonloppukukat ja muut ihanat ovat jo hankittuna, ja huomisaamu on aikeissa aloittaa hitaasti teen ja turkkilaisen jugurtin kera. Tämä marjoilla ja hunajalla höystettynä on yksi lempiherkuistani, simppeliä mutta niin hyvää.
Tänään töissä fiilistelin vihreää ja näitä murrettuja maanläheisiä sävyjä. Kuvassa vilahtaa osa asiakkaalle suunnittelemaani komboa, mutta voisin ottaa tuollaisia sävyjä omaankin kotiin mielihyvin. Taas kerran täytyy myös hehkuttaa tuota allaolevaa mattoa, se on vain kertakaikkiaan kovin kaunis.  

  
 
Huomenna jos ennättäisi taas ottaa paljon kuvia tänne blogiin – näkyy heti blogin sisällössä, kun kotona on vain pimeän aikaan. Viikon aikana olen kuitenkin järkkäillyt kotona taas kaikkea ja olkkari on kokenut pientä freesausta, niistäpä huomenna lisää.
Leppoisaa iltaa!
Earthy shades and pre weekend flowers. Tomorrow it´s friday again, yay!
Kommentit (6)
 1. Voi miten ihania sävyjä! Tuo Justin on kärkisijoilla myös meidän matoksi. Linie Designilla on kyllä ihan sikapaljon muitakin todella kauniita vaihtoehtoja. Ei meinais malttaa tehdä valintaa ollenkaan 😉

  1. Eikös, itse olen ihan hulluna tuollaisiin maanläheisiin vihreisiin. Neutraalia mutta kuitenkin niin lämmintä.

   Tuo Linien uusi kokoelma on kyllä tosi onnistunut, siellä on vaikka mitä ihanuuksia! Olisin ihan pyörällä päästä, jos nyt pitäisi valita uutta mattoa kotiin. Mutta ehkä silti tuo Justin taitaisi korjata potin kotiin…

 2. Kauniita sävyjä!
  Minkä hintaiset nuo tyynyt on?

  1. Tuo Muuton tyyny on sisuksineen 119 euroa ja Gullichsenit 75 euroa ilman sisusta. Ihania ovat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *