CLEAN SHEETS

Mitä vuodevaatteisiin tulee, on makuni niiden suhteen kovin yksinkertainen. Lakanakaappini on melkoisen yksipuoleinen; omistan nimittäin ainoastaan valkoisia ja vaaleanharmaita lakanoita. Kuviomaailmakin on sangen jännittävä, sillä ainoat kuviolliset lakanat ovat nämä ruudulliset, jotka eivät nekään kovin näyttävät ole. Mutta tyynyliinojen toiselta puolelta löytyy ylläri, sitruunankeltainen kääntöpuoli on sentään aika päräyttävä yksityiskohta vaaleuteen tottuneelle. 
Eilen vaihdoin sänkyyn puhtaat lakanat ja asettelin jo vähän kevättä enteillen vähän keltaista esiin. Raikkaissa lakanoissa on taas ilo kölliä ja iloisen värin myötä tuntuu, että kevätkin olisi taas vähän lähempänä.

Löytyykö teidän lakanakaapista trendikkäitä värejä vai luotatteko minun tapaani perusvalkoiseen linjaan?

Sleeping on clean sheets is the best feeling ever.

Kommentit (12)
 1. punainen remonttitupa
  19.1.2015, 19:20

  Sulla on liikaa näitä ihania makuuhuonekuvia ihanine lakanoineen:) Omaa makuualkovia ja sänkyä sekä ehkä uusia lakanoita odotellessa…pakko saada uusia lakanoita!

  1. Heeh, oma sänky vetää kyllä puoleensa aika kovasti just nyt 🙂 Uudet lakanat, tai ihan vanhojen vaihtokin, piristää kyllä aina kivasti. Nyt kevääksi voisi oikein repäistä ja hankkia jotain vähän värikkäämpääkin.

 2. Vanha Jäärä
  20.1.2015, 05:41

  Jos mulla on jokin addiktio, niin se on pussilakanat. Ja ne ovat kaikki värikkäitä ja kuviollisia. On muumeja ja unikoita ja vähän sitä sun tätä 🙂 Trendikkäitä ne eivät kyllä ole vaan vuosien varrella keräiltyjä. Hyvälaatuinen pussilakana kestää yllättävän kauan. Heitin juuri pois noin 30 vuotiaan muuten hyväkuntoisen lakanan kun tytär oli onnistunut sotkemaan siihen meikkivoidetta, joka ei lähtenyt pesussa pois.

  1. Joo tuo on aivan totta, hyvälaatuiset lakanat sen kuin paranevat vanhetessaan. Mullakin on muutama ikivanha lakana, joista on tullut lukemattomien pesujen seurauksena ihanan pehmeät ja sileät. Eihän niitä raaski heittää pois millään, vaikka muuten ne alkaisivatkin olla jo vähän kulahtaneita… Tuosta samasta syystä koitan myös olla ostamatta kaikkia kivoja lakanoita, kun periaatteessa sitä ihminen pärjäisi ihan muutamallakin setillä jo vallan mainiosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *