Pihkala
Pihkala

By Nordin kevättä

kuvat By Nord

By Nord on julkistanut uuden kevätkokoelmansa, sieltä löytyy taas vaikka mitä kivoja juttuja. Omia suosikkeja ovat etenkin nuo haalistetut pellavatyynyt, puiset leikkuulaudat ja malliston väriskaala ylipäänsä, se on kauttaaltaan ihanan haalea ja murrettu.

Nämä kauniit kuvat ansaitsevat erikoismaininnan, tälläkin kertaa stailaus on mennyt ihan nappiin. Mallisto muuttuu kyllä heti paljon kiinnostavammaksi, kun kuvat ovat houkuttelevat, tämän tempun kyllä tanskalaiset osaavat.

Kommentit (4)

 1. helinakeiju

  Mä olen päättänyt ettei meille tule yhtään Nordinin petivaatetta. Tunnen itseni ja jos antaa pikkusormen, käy koko likalle huonosti.

  Ne minityynyt ovat niin suloisia, käyn aina Stockalla varmuuden vuoksi 5 krt niitä ihailemassa. Onneksi pk-seudulla on tuplalakanoiden valikoima surkea ettei lakanat ole vielä huutaneet suomeksi " tule ja hae meidät kotiisi". Niin meinas käydä ennen joulua minityynyjen kanssa ja sitten kun olin menossa hakemaan, oli kaikki loppu.

  Voittajana kävelin kotiin ja kehuin miehelleni miten vastustin kiusausta enkä lainkaan kertonut koko totuutta.
  Nyt niitä olis siellä taas ja on ne stockan kuponkejakin jäljellä…

  • maija

   Hih, välillä on tosiaan parempi pitää tiukka linja ostosten suhteen 😉 Vaikka nuo petivaatteet ja eläintyynyt ovat kyllä niin kertakaikkisen suloisia, että vaikeahan niitä on vastustaa.

 2. Anonyymi

  Kommentoin vähän myöhässä..mahtava stailaus tälläkin kertaa, ihania kuvia. Kolahti täysillä myös kuvissa näkyvä japanilaishenkinen valaisin, jonka nimeä en muista millään. Osaatko auttaa?

  • maija

   Vastauskin tulee vähän myöhässä, anteeksi! Katselin itsekin tuota valaisinta "sillä silmällä", mutta en valitettavasti osaa auttaa nimiasiassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *