BUSY DAYS

Iltaheipat ja pahoittelut viime päivien hiljaiselosta täällä blogin puolella. Opiskelujutut pitävät nyt todella kiireisenä ja illat kuluvat koneen äärellä näpytellen kaikkea muuta kuin blogijuttuja. Seuraavat pari viikkoa saattaa olla täällä vähän hiljaisempaa, sitten (toivottavasti) hommat on suurimmilta osin done ja aikaa riittää paremmin taas kaikkeen muuhun.
Nyt haaveilen köllähtämisestä kuvan maisemiin, pehmoisten pellavalakanoiden väliin. Olisi huippua omistaa tuollainen makuuhuone, jossa olisi isot ikkunat ja näkymät suoraan luontoon, joko metsään tai merelle. Siellä silmä ja sielu lepäisi.
Eikä ole muuten hassumpia nämä kuvien tuotteetkaan, jotka kuuluvat Ikean huhtikuussa julkaistavaan Nornäs-sarjaan. Tuotteet on valmistettu käsittelemättömästä massiivimännystä, ja tuotteille ropsahtaakin iso plussa aidosta puusta ja kustomointimahdollisuudesta. Mökki, kesä ja lämpimät päivät tulivat ensimmäisenä mieleen näitä kuvia katsellessa, ei ollenkaan hullumpia mielikuvia näin kiireen keskelle.
Ikea is soon lauching a new collection of furnitures – again. The new collection is named Nornäs and it consists of furniture made of solid untreated pine. After seeing these pics I started immediately to think about summer, sun and lazy days. These would be a perfect choice to a summerhouse or our summer guest room.

pressikuvat Ikea
Kommentit (4)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  26.3.2014, 07:30

  Tsemppiä loppurutistukseen…)

  1. Kiitti kiitti! Pakko se vaan on joskus rutistaa, että voi joskus nauttia joutenolostakin 🙂

 2. karin // modernekohome
  26.3.2014, 13:42

  Peukut Ikealle, kuulostaa hyvältä! Eikä olis ollenkaan pöllömpää herätä noihin maisemiin.

  1. Niin kuulostaa, täytyy mennä jossain vaiheessa kurkkimaan tarkemmin tuotteita. Joo voi vitsit, kunpa olisikin tuollainen näkymä nykyisen asuinalueen sijasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *