BLUE SUNDAY

Mustikansiniset ja petroolit kiinnostavat kovasti tällä hetkellä. Olen ujuttanyt väriä kotiin lähinnä muutamalla tyynyllä, niistä uusin hankinta on tuo kolmiokuvioinen, jonka lunastin FDS:n aleista taskussa poltellutta lahjakorttia vastaan. Jossain vaiheessa kaavailin jopa tuon senkin taustaisen seinän maalaamista savuisen sinertäväksi, mutta tuo ajatus on nyt ainakin toistaiseksi kuopattu. Ehkä valkoiset seinät ovat kuitenkin se omin juttu – ainakin tässä kodissa.
Syvissä sinisissä on jotain rauhoittavaa, väri on neutraali mutta tuo kuitenkin sisustukseen sen oman pienen sävynsä. Väri on myös äärimmäisen helppo yhdisteltävä vaikkapa harmaiden, vaaleiden ja erilaisten puunsävyjen kanssa. Suosittelen kokeilemaan, sininen taitaa olla uusi musta ainakin omalle kevätkaudelleni.
Blue shades are right now on my mind, I really like these calm, deep, neutral tones.
Kommentit (14)
 1. Liina / Villa Ilona
  25.1.2015, 12:30

  Sininen on kyllä vahvassa nousussa. Tuoolaiset syvät siniset sävyt ovat tosi kauniita! Huomaamatta on omaankin kotiin muutama sininen yksityiskohta eksynyt. 🙂

  1. Sinisestä löytyy kyllä hienoja vivahteita! Juuri nuo tummat kiehtovat enemmän, mutta kyllä vaaleammatkin savuiset sävyt kauniita ovat. Ihanan freessi ja kuitenkin niin neutraali väri.

 2. GIA / Coffee Table Diary
  25.1.2015, 15:16

  Heippa! Sininen sykähdyttää minuakin, juuri tuollaisena tummana etenkin!

  Blogissani odottaa sinua haaste 🙂 Tässä linkki:
  http://www.coffeetablediary.com/2015/01/haaste-sisustuksen-haavelista-2015.html

  1. Kiitos kivasta haasteesta, laitetaanpa toteutukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *