BLOGISSA TAPAHTUU | EXCITING NEWS

Erään blogiini liittyvän kurjan sattumuksen vuoksi kahlasin tässä yhtenä päivänä vanhoja postauksiani läpi. Tästä tylsästä tapauksesta kerron ihan erikseen myöhempänä, mutta tässä yhteydessä tuli sentään vietettyä varsin hauska ja antoisakin katsaus menneisyyteen. Kaikenlaista sitä onkaan tullut aikojen saatossa kirjoitettua, ja melkoisen matkan olen noista ajoista kulkenut.
Olen bloggaillut alkuvuodesta 2011 ja näissä vajaassa viidessä vuodessa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Alkuperäinen projektimme, eli talo nimeltä Pihkala, on vaihtunut jo vallan toiseen, alun haparoivaan kamerankäyttöön on tullut rutkasti parannusta, tyyli on täsmentynyt ja blogi löytänyt sen oman linjansa. Bloggaamisesta on kasvanut enemmän kuin harrastus, ja se on johtanut niin mielenkiintoisiin yhteistöihin kuin uusien ihmisten tapaamiseenkin. Bloggaaminen on antanut niin paljon enemmän, mitä ikinä olisin osannut kuvitellakaan. Mistä olisinkaan jäänyt paitsi, jos en olisi tätä touhua koskaan aloittanutkaan…

Olen viihtynyt blogini kanssa pitkään omillani, itsenäisenä bloggaajana on ollut vapaus tehdä blogilla juuri se, mitä parhaaksi näkee. Hiljalleen tieni on kuitenkin johtanut kohti risteystä ja nyt alkusyksystä olikin aika valita, mihin suuntaan jatkossa lähtisin.
Ilolla ja ylpeydellä voinkin nyt kertoa teille, että tästä päivästä lähtien blogini liittyy osaksi Suomen Blogimediaa. Sinänsä kaikki pysyy ennallaan, bloggaaminen jatkuu itsenäisesti tässä samassa osoitteessa, vain bannerit vaihtuvat. Blogimedian kautta saan kuitenkin loistavan taustatiimin bloggaamisen tueksi ja apua mediamyyntiin. Itsenäisten blogien kollektiivi mahdollistaa vertaistuen saamisen ja verkostoitumisen muiden bloggaajien kanssa, mutta itsenäisen blogin vapaus säilyy. Loistoyhtälö minusta!

Olen itse tästä muutoksesta todella innoissani ja uskon, että tämä kaikki näkyy entistä monipuolisempana sisältönä ja uudenlaisena intona bloggailla. Muutoksesta saa aina lisäboostia kehittää ja kehittyä, jatkossa tähtäänkin entistä inspiroivampaan ja laadukkaampaan sisältöön täällä Pihkalassa.
Kiitos tästä kaikesta kuuluu tietysti teille lukijoille. Vuorovaikutus on tämän jutun suola, ja on ollut ihan huikeaa huomata, kuinka innolla elätte mukana tässä nykyisessä remonttiprojektissammekin. Kiitos siitä, kommenteistanne saa valtavasti tsemppiä kaiken puurtamisen keskelle. Muistattehan myös, että juttutoiveita ja palautetta saa aina antaa, ne auttavat kehittämään blogia aina entistä parempaan suuntaan. 
Tällaisia jänniä uutisia siis tänään. Tästä jatketaan innolla kohti vuoden loppua ja uutta seuraavaa, toivottavasti viihdytte matkassa mukana jatkossakin!

Exciting news today: from now on my blog is a part of Suomen Blogimedia, which is a collective of independent top bloggers in Finland. My blog address remains the same and actually nothing but the banners will change. Or almost nothing – by joining the collective I´ll get the best support and help to my blog, create a network with other bloggers and get help with media sales. I´m so excited with this change, hope you will enjoy this journey, too!
Kommentit (12)
 1. Muuttuvakotini Päivi S
  30.10.2015, 11:52

  Onnea kauheasti uudesta jutusta. Täällä seurataan jatkossakin. Sinulla on aina kivoja postauksia ja ihania kuvia. Kivata seurata nyt varsinkin teän remppa projektia 🙂 Kivaa viikonloppua sinne, taitaa teillä mennä remontin merkeissä :).

  1. Kiitos kovasti onnitteluista ja kehuista, kiva kun seuraat mukana! 🙂

   Remontin merkeissähän tämä viikonloppu hujahti, juuri päivittelin viikon aikaansaannokset blogiin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

 2. Piia / Pieni talo Helsingissä
  30.10.2015, 17:38

  Onnea uuteen! Täällä myös seurataan teidän uuttakin taloprojektia 😉 Hyvää viikonloppua!

  1. Kiitoksia, ja kiva kun seurailet! 🙂 Viikonloppu hujahti taas käsittämättömästi johonkin, siispä toivottelen mukavaa viikkoa sen sijaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *