Blogit
Pihkala

BEDSIDE TABLES

kuvat Kinfolk

Kinfolk-lehti taitaakin olla monelle jo tuttu entuudestaan. Minä pidän erityisesti lehden kuvista; niiden tunnelmista ja värisävyistä. Hetket on taltioitu hengästyttävän kauniisti oli aihe mikä hyvänsä, voi kun joskus itse oppisi luomaan samanmoista tuntua valokuviin.
Lifestyle-lehteen kuuluu säännöllisesti myös sisustusjuttuja. My Bedsibe Table -sarjassa haastateltavat henkilöt esittelevät sängyn kulmiaan, kertovat nukkumistavoistaan ja yöpöydillä olevista tavaroistaan. Juttusarjan kuvat ovat poikkeuksetta tosi inspiroivia, pidän juuri tuollaisesta rennosta tunnelmasta ja kontrasteista, joita näissäkin kuvissa on. Perinteiset pönöttävät yöpöytä ja valaisin tuplana -setit on korvattu eriparisilla kalusteilla ja jännittävillä valaisimilla, ja tunnelma on heti ihan eri. 
Perinteisen yöpöydän voikin ajatella ihan uusiksi – tehtävään kelpaa kaikenlaiset pikkupöydät, jakkarat tai tasot. Samoin on valaisimien laita, vaikkapa tuon viimeisen kuvan valaisin näyttää ihan älyhyvältä, vaikka tuskin on paras ratkaisu himolukijalle. Jotenkin olen viehättynyt myös eriparisuuteen, vaikkapa roikkuvan ja pöytämallisen valaisimen sekoitukseen. Kaikki nämä makkarit ottaisin kiljuen itsellenkin.
Lovely bedroom corners from My Bedside Table -series of lifestyle magazine Kinfolk.

Kommentit (4)

 1. GIA / Coffee Table Diary

  Kinfolk on ihan lemppareita. Juurikin upeiden kuvien takia, ja jutut on myös kivasti kirjoitettu ja lehden promoama lifestyle kiehtoo. Hyvä idea rikkoa perinteisempää valaisin yöpöytä tyyliä, ja muutenkin aivan ihania nämä makkarikuvat! <3

  • maija

   Minä tykkään myös kovasti, lehteä lukiessa sitä uppoutuu sellaiseen seesteiseen, ihanaan maailmaan, josta ei oikein haluaisi enää irroittautua. 🙂 Upeita kuvia ja jutuissa ihanan maanläheistä, yksinkertaista elämää. Ja nuo makkarit, aivan ihania kokonaisuudessaan!

 2. Jutta// Projekti Verkaranta

  Valtava inspis nousi tuosta viimeisestä kuvasta. Auts 😉

  • maija

   No sama täällä, ihan törkeän ihanat värit, yksityiskohdat ja esineiden sommittelut siinä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *