ASUNNOLLA TÄNÄÄN

Laitetaanpa viimeaikaisten remppakuvien vastineeksi taas muutama kuvanen täältä nykyisestä asumuksesta. Tänään paistoi aurinko, minulla oli vapaapäivä ja pitkästä aikaa mahdollisuus kahvitella rauhassa ja nappailla vähän kuvia. Tämä tilaisuus piti ehdottomasti käyttää hyväksi, nykyään kun joutilasta aikaa keskellä kirkasta päivää tuppaa harvemmin olemaan.
Tämän asunnon väripaletti on aika simppeli; täällä hallitsevat viherkasvien lisäksi lähinnä valkoiset ja pellavan sävyt, reipas kukallinen sohva poislukien tietysti. Kun pienessä tilassa on jo värikäs sohva ja lämmin kermainen tapetti, haluan pitää lopun paketin hyvin yksinkertaisena. Tekstiileiltä tai pienesineiltä en kaipaa nyt ollenkaan väriä, tai oikeastaan en kaipaa niitä juuri ollenkaan. Kun tilassa on jo näyttävä, karkkimainen sohva, tuntuvat runsaat tekstiilit ja yksityiskohdat helposti vähän turhankin raskailta.

Makuusopin puolella hempeä tapettiseinä talttuu minusta parhaiten grafiitinharmaalla ja tiukalla mustalla. Mieluiten petaankin sängylle valkoiset tai vaaleanharmaat lakanat ja heitän muutaman tumman tyynyn päälle, näin kokonaisuus on skarppi ja vähän simppelimpi. Tumma värit terästävät romanttista seinää juuri sopivasti ja valkoinen tuo vähän raikkautta. Kaikki pehmeän puuteriset tyynyt ovat hautautuneet jonnekin varaston uumeniin, ne näyttäisivät täällä vain väsähtäneen tunkkaisilta. Olkoot siis jemmassa aina muuttoon asti, siinä vaiheessa kaikki varastoidut sisustustavarat tuntuvat toivottavasti taas tuoreilta ja raikkailta.
Balmuirilta saatu suloisen pehmeä pellavakylpytakki toistaa samaa väriskaalaa ja sopii siis loistavasti sisustukseen, heh. Takki roikkuu usein hollilla heti sängyn vierellä, tuohon se on helppo laskea ja taas napata heti ensimmäiseksi aamulla herättyä. Aamut ovat jo melkoisen kirpsakoita, joten pieni lämmike on enemmän kuin paikallaan, ei ole enää kesä ei. Ylihuomenna kääntyy jo lokakuuksi, aikamoista.

Our apartment today.

Kommentit (6)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  30.9.2015, 06:28

  Kaunista!

  1. Kiitos! 🙂

 2. KATJA/ NEOVIA HOUSE
  30.9.2015, 08:05

  Kaunis väripaletti..ja tuo pellava aina vaan sykähdyttää 🙂 Pitäis itsekin katsella jotain pellavapöytäliinaa..

  1. Suosittelen, sellaisella saa tuotua niin paljon ilmettä kattaukseen. Ja kun liinaa on pitänyt hetken, on kiva ottaa se välillä poiskin, paljas pöytäpinta tuntuu pitkän pöytäliinakauden jälkeen taas niin freesiltä ja ihanan yksinkertaiselta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *