ARTEK NEWS

kuvat Artek
Heippa ja pahoittelut pienestä radiohiljaisuudesta. Täällä on nyt monta rautaa tulessa ja tästä johtuen blogi saattaa päivittyä nyt muutaman viikon vähän hitaampaa tahtia. Pian voin kertoa teillekin, mitä jännää on luvassa; tosin saatattekin arvata jo tästä, että asuntokauppojahan täällä nyt hierotaan.
Meillä oli eilen töissä pienet Artek-kekkerit, joissa esiteltiin merkin vastikään lanseerattuja uutuuksia. Bouroullecin veljesten Kaari-sarja julkaistiin jo alkuvuodesta, ja se onkin näkynyt jo paljon medioissa. Omaan silmään sarjan kalusteissa vahvasti esillä oleva taivutettu metalli tuntuu vähän levottomalta, mutta tuo kevyt seinäkiinnitteinen pöytä on tarpeeksi yksinkertainen – ja täten oikein kaunis. Klassisen tarjoiluvaunun tumma uutuussävytys puolestaan iskee aika kovaa, tuossapa monikäyttöinen kaluste, joka taipuu niin sohvapöydäksi kuin sivutasoksikin. 
Uutuuksiin lukeutuu myös tuo valaisin, joka on itse asiassa tutun Tapio Wirkkalan lampun ympärille tehty varjostin. Lasisen varjostimen myötä valaisimen lookki muuttuu taas vähän eri suuntaan, tykkään kyllä tästä(kin) versiosta kovasti.
Ihan kivoja juttuja siis tulossa, on mukava nähdä, kuinka Artek vahvasta perinteikkyydestään huolimatta myös uusiutuu ja on mukana ajassa. Mitäs te tykkäätte näistä uutuuksista?
Some news from Artek. I especially like that new-coloured classic tea trolley and Tapio Wirkkala´s lamp with a new glass shader. Thes are simple and timeless choices indeed.
Kommentit (10)
 1. idis & interiööri
  23.4.2015, 20:57

  Minun suosikki taitaa olla tuo tarjoiluvaunu, mutta lamppukin on tosi kaunis <3

  Tsemppiä ja onnea asuntokauppoihin!

  1. Kiitos <3

   Minäkin tykkään tuosta vaunusta, tumma väritys on aika ovela ja tuo taas ihan uuden kulman tuohon klassikkoon.

 2. Tykkään – hinta vain laittaa nikottelemaan 🙂

  1. No näinpä, harva voi tuollaisia ostaa ihan noin vain hetken mieliteosta. Mutta toisaalta, säästökuurin lopputuloksena saa kalusteen vuosikymmeniksi eteenpäin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *