Blogit
Pihkala

ARJEN SANKARIT | EVERYDAY FAVOURITES

Fiskars | Iittala | Iittala | Zinoti | Hay | Moccamaster
Varmasti jokainen omistaa tiettyjä perustuotteita, joita ilman arki ei rullaa. Minusta arjen parhaat tavarat ovat monikäyttöisiä ja toimivia, ja mielellään myös kauniita – tylsiäkin askareita tekee paljon mieluummin, kun tämä kolmen kombo on kasassa.
Muutamien ruotsalaisten blogien tapaan minäkin innostuin esittelemään omia keittiötuotesuosikkejani. Kollaasiin päätyi meidän arjen sankareita, sellaisia hyväksi havaittuja päivittäin käytössä olevia tuotteita, joita ilman ei arki suju.
Luottovälineiksi on meillä päätynyt tuttua suomalaista: valkoiset Teema-astiat ovat käytössä meillä aina ja kaikissa tarkoituksissa, leikkuu- ja paloitteluhommat hoituvat puolestaan näppärästi Fiskarsin Functional Form -sarjan veitsillä. Arkilaseina on niin ikään tuttua Iittalaa, olen tykästynyt erityisesti tuohon Sarjaton-sarjan juomalasiin. Se käy niin arkeen kuin vähän kauniimpaankin kattaukseen. Tiskihommat hoidan nykyään yksinomaan pehmeällä Musta 5101-tiskiharjalla ja astiat kuivaan mieluiten Hayn keittiöpyyhkeeseen. Siinä imuteho ja ulkonäkö ovat molemmat sopivasti kohdillaan.
Yksi meidän keittiön kulmakivistä on kiistatta myös valkoinen Moccamasterini, joka on tuonut helpotusta aamu-unisuuteen jo monen vuoden ajan. Tällä hetkellä halajaisin kuitenkin kahvinkeittimen rinnalle pressopannua, jonka tekisi kahvihetkistä vielä astetta maukkaampia. Klassinen presso- tai toisaalta mutteripannukin houkuttelisi eniten, seuraavaksi täytyy kyllä hankkia jompikumpi näistä. Toinen klassikko-ostos olisi iso pata Le Creusetin tyyliin, käytännössä ikuinen hankinta ja arjen kiistaton sankari tämäkin. 

Mitkäs ovat teidän keittiön luottotuotteet?
A collection of very basic kitchen stuff I could not live without. 
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *