ANGERVOJA

Juuri nyt pihalla tapahtuu paljon. Kasvit kasvavat kohisten ja ihan hämmästyttää, kuinka piha muuttuu ja elää jo yhden työpäivän aikana. Aamulla nupussa olleet kasvit ovat työpäivän aikana puhjenneet kukkaan tai kasvaa hujahtaneet silmissä. Kesä on täällä ihan justiinsa!
Pihajuttuja on toivottu paljon ja sellaista olisikin tulossa ihan lähiaikoina, vielä viimeiset fiilikset täältä tontilta. Kuvailun lomassa nappasin pihalta nipun ihanasti tuoksuvia angervoja vaasiin, saavat nyt tuoda vähän viikonloppufiilistä tähän pahvilaatikoiden täyttämään alakertaan. Tämä vaatimaton tavispensas on minusta loppujen lopuksi aika ihana, sen valkoiset kukkameret jaksavat ihastuttaa joka kevät näihin aikoihin. Lisäksi pensas on älyttömän helppohoitoinen ja lähes pomminvarma kukkija – ihan varteenotettava vaihtoehto siis tulevaisuudessakin.
Puutarhassa puuhailun lisäksi tämä viikonloppu pitäisi kai pitää sisällään jo vähän pakkailua, se on meillä vielä ihan alkutekijöissään. Pienimuotoinen hoppu uhkaa iskeä, mutta niin kai muutoissa aina. 😉 Ensi viikon alussa lähtee osa isoista huonekaluista pois, osa myytyinä ja osa varastoon rempan ajaksi. Eipä meille loppujen lopuksi ihan hirveästi tavaraa jääkään, ehkä siis jopa saadaan mahdutettua loput ihan sopuisasti meidän tulevaan vuokrayksiöön…
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!
Flowers from my garden.
Kommentit (5)
 1. Irmastiina Ruusukummusta
  24.5.2015, 07:03

  Angervot ovat kiitollisa kukkijoita..:)

  1. Niin ovat, ja kiitollisia kasveja kaikinpuolin muutenkin! 🙂 Eipä noista ole paljoa tarvinnut huolehtia…

 2. Hei mistä tuo kiva pyöreä maljakko on? Ps. Ja onnea muutosta!

  1. Kiitti! Maljakko on Hemtexistä.

  2. Kiitos vastauksesta! Pitääpä käydä katsomassa onko niitä yhtään täällä Helsingissä .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *