ALLASTERVEISIÄ RAKSALTA

tapwell
Olen onnistunut kehittämään itselleni lievän flunssanpoikasen (juuri ennen lomaa tietysti), ja veto on ollut sen verran pois, ettei iltaisin töiden jälkeen ole tullut enää lähdettyä työmaalle. Mies on kuitenkin huhkinut raksalla senkin edestä, ja lähetellyt päivien mittaan kuvaterveisiä edistyneistä jutuista. Eilen rakenneltiin pikkuvessan allaskaappia ja minä heittelin puhelimitse kommentteja hanan sijainnista, tässä vähän Instagramissakin vilahtanutta sneak peekiä kokonaisuudesta.
Allas rakennettiin useasta paikkaa haalituista osasista: runko ja ovi on Ikeasta, detaljit Superfrontista (nämä jalat liittyvät myös asiaan), puutaso liimapuulevyä, hana Tapwellin ja emalinen allas Alapen. Alape tekee muuten hienoja altaita ja allastasoja, kannattaa ehdottomasti tsekata tämä merkki, jos kylppäriremppa on suunnitteilla. Tilasimme altaan jo alkukeväällä jostakin saksalaisesta nettikaupasta (en enää muista mistä), ja hinta oli varsin kohtuullinen. Yleensä en niinkään ole malja-altaiden suurin fani, mutta tämä on kyllä ihan nätti tapaus, pitkälti kevyen muotoilunsa ja ovelan materiaalinsa ansiosta. Mainittakoon tosin, että itse olisin ehkä laittanut tähän
mieluiten pelkän pesualtaan, mutta mies toivoi säilytystilaa, täten
ratkaisu kehkeytyi tällaiseksi. Ihan ok näinkin, ikkuna nyt kuitenkin aiheutti ne omat rajoitteensa tilaan ja niiden mukaan oli mentävä.
Superfront
Tulpaksi pitäisi vielä etsiä messinkinen versio, tai sitten tuo nykyinen maalata jotenkin, jos vain jokin kestävä ratkaisu tähän löytyisi. Vinkkejä otetaan vastaan! Myös taso pitäisi vielä käsitellä, alkujaan ajattelin ihan valkoista tasoa, mutta itse asiassa ei tuo mäntyinenkään hullumpi ole, vai mitä tuumaatte…? Pitänee viikonlopun aikana raahautua paikalle ja tsekata kokonaisuus ihan livenä. Lisäkuvia tulossa myös jahka vain ehdin kameran kanssa paikalle, palaillaan siis näihin tunnelmiin taas vähän tuonnempana.
Here´s a little sneak peek to our bathroom cabinet. We ordered the parts from here and there: the base and door is from Ikea, the wooden top from hardware store, handle and legs from Superfront, tap from Tapwell and sink from Alape. The combination is not ready yet, we have to treat the top and find a brass plug to the sink. First I though the top should be white, but that pine doesn´t look bad either… What do you think?
Kommentit (4)
 1. Hannele Ruusukummusta
  22.7.2016, 11:49

  Taso on kyllä mäntyisenäkin kaunis….ja asiahan on korjattavissa jos et siitä noin tykkääkkään..:)

  1. Niin on! Menin sutimaan tason valkoiseksi ja lopputuloksesta ei tullutkaan ihan sellainen kuin piti – taitaa tulla siis uusi puinen taso tuonne 🙂

 2. Hei!
  Tason voisi päällystää marokkolaisilla laatoilla:) Teille on tulossa superkaunis koti!

  1. Kiitos! Olen miettinytkin vähän, mihin ylijääneitä laattoja voisi hyödyntää… Ei ollenkaan huono idea tuokaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *