Blogit
Pihkala

ALL-BLACK KITCHEN

 kuvat Vipp via Wallpaper
Tanskalainen pitkän linjan designyritys Vipp on avannut hiljattain uuden showroominsa New Yorkiin, ja kuvat tästä showroomin mustanpuhuvasta, urbaanista keittiöstä levisivät heti salamana ympäri blogosfäärin. Eikä ollenkaan suotta, onhan tuo kokomusta, kiiltoasteilla ja tekstuureilla leikkivä tila koko komeudessaan aika huima!
Erilaisten pintojen ja struktuurien lisäksi kiinnostavinta kuvissa on tuo seinävalaisin. Vipp on nimittäin tekemässä aluevaltauksen valaistuksen puolelle ja on lanseeraamassa pienen malliston erilaisia seinä- ja pöytävalaisimia. Pääsin muutama viikko sitten itsekin hypistelemään uunituoretta mallikappaletta edustajan vierailun myötä ja tuote oli kyllä tosi hieno. Vippin tapaan muotoilu oli hyvin yksinkertaista, mutta yksityiskohdat ja materiaalit hiottu viimeisen asti. Tätä mallistoa kannattaa pitää silmällä!
Vipp has recently opened a new showroom in New York and these pictures of it spread quickly around the blogosphere. I understand why, this kitchen is so cool! The tones and textures of the black space interests me most, but so does that wall lamp, too. Vipp is soon launching a small series of lamps and this wall lamp is a part of it. Looking forward to see the rest of the collection!

Kommentit (9)

 1. Heidi / Checklist

  Siis vau! Ihanan dramaattinen ja samaan aikaan rauhallinen. En tiedä viihtyisinkö itse, mutta onhan tuo ihan älyttömän upea…!

  • maija

   No eikö, on tuo kyllä aika mieletön. En tiedä itsekään, osaisinko asua ihan noin tumman keittiön kanssa, mutta upealta kokonaisuus näyttää kuitenkin.

 2. Heidi / Checklist

  Siis vau! Ihanan dramaattinen ja samaan aikaan rauhallinen. En tiedä viihtyisinkö itse, mutta onhan tuo ihan älyttömän upea…!

 3. Anne

  MInua niin kiehtoo nämä tummat pinnat. Uusimmassa Asun lehdessä oli juurikin i sitä.

  • maija

   No sielläpä, ja Habitaressa myös tummia pintoja näkyi aika lailla. Nyt alkaa näyttää entistä vahvemmin siltä, että tällaiset tummat sävyt syrjäyttävät pitkään vallassa olleen valkoisen.

 4. Jasmiina K

  Tosi kiva keittiö, jotenkin puhutteleva! En ehkä omaan kotiin laittaisi, mutta silti niin hieno! 🙂

  • maija

   En minäkään tiedä, ottaisiko omaan kotiini ihan noin dramaattista keittiötä, mutta hieno tuo on joka tapauksessa! Jossakin vähän loft-tyyppisessä penthousessa ihan mieletön.

 5. Anonyymi

  Vaikka en edes pidä mustasta, nii tuo kyökki on upea. Hanakin on tyylikäs, harmi, että siinä ei ole apk:ta.
  JohannaKL

  • maija

   On tuo kyllä upea, vaikka minäkään en yleensä kovin dramaattisen ja voimakkaan tyylin ystävä ole. Tuo on vain kokonaisuudessaan jotenkin pysäyttävä, erilaiset pinnat ja struktuurit tekevät tuosta mielenkiintoisen.

   Tuollaisissa ns. designerhanoissa harvoin on apk-liitäntää, mutta senhän saa sitten erikseen. Meillä viime kodissa oli hanan vieressä sellainen Damixan painonappi, joka hoisi homman kätevästi ja jopa osasi sulkea itse itsensä. Eipä se paljon tasosta erottunut, hyvä vaihtoehto siis jos tuon tyyppinen hana on mielessä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *