ALAKERRAN KULMIA

Muutamia kulmia alakerrasta. Olen tykästynyt nyt alakerran tämänhetkiseen vähän paljaampaan ilmeeseen, jotenkin pelkät valkoiset seinät ovat vaihteeksi aika freesit. Kuitenkin tuo ruokailutilan kohta näyttää ehkä aavistuksen tyhjältä, siihen onkin suunnitteilla jonkinlainen taulukombo. Mieleni tekisi myös uutta ruokapöydän valaisinta, tuo nykyinen Ge-valaisin on valkoisen pöydän ja taustan kanssa ehkä vähän turhankin valju. Mielessä ei kuitenkaan ole juuri nyt mitään erityistä must havea, joten  asia saa muhia ihan rauhassa.

Hetki sitten päättyneen Turku Design Weekin mainoslehtinen jäi jatkokäyttöön. Sen toiselle puolelle oli painatettu tapahtuman hauska tunnuslause, joka ansaitsi päästä tämän turkulaiskodin seinälle. Lause toimii hyvänä muistutuksena sille, että aina ei tarvitse lähteä kauas, kaikenlaista tapahtumaa ja ihmeteltävää löytyy ihan kotinurkistakin. Täytyisikin tehdä taas pieni kesäreissu lähikulmille, täältäkin löytyy vaikka mikä kivaa ja kaunista. Vaikka eipä silti, kyllähän se Pariisikin kelpaisi varsin hyvin. 😉
 
Senkillä nojailee toinen uusista julisteistani. Olen tällä hetkellä innostunut etenkin valokuvataiteesta, ja täyttäisin mieluusti seinäni erilaisilla taidevalokuvilla, miksei myös joillakin omilla otoksillani.
Tämä muotikuva oli jo menossa seinälle asti, mutta jäikin toistaiseksi hengailemaan senkille. Tykkään nojailevien taulujen rentoudesta, ja isokokoinen kuva toimii hyvin senkillä, tuo vähän ryhtiä tuohon kohtaan. Kuvassa on jotain intensiivistä ja kiehtovaa, se todellakin vangitsee. Vein taulun hetkeksi muualle ja huone tuntui heti ihan tyhjältä.
Toinen uusista julisteistani nojailee niin ikään rennosti seinää vasten sohvan vierustassa. Ajattelin ensin sijoittaa neitoset jämptisti vierekkäin ruokapöydän taakse, mutta ehkä taidankin kääntyä sekalaisempaan settiin ja viedä tämän toisen vaikka yläkertaan.
Kuvat ovat MrCoolpoolin eli valokuvaaja Petri Kuosmasen julisteita,
joita on tehty 25 kpl:n numeroitu erä. Niitä voi tiedustella suoraan
Petriltä meilitse petri@coolpool.fi . Voisin tehdä niistä tarkempaa postausta kunhan pääsevät seinälle asti, toistaiseksi vielä haluan fiilistellä ja kuskata tauluja ympäri kämppää.
Huomenissa voisikin pistää tuumasta toimeksi ja metsästää muutamia kehyksiä – kaiken muun lisäksi. Ollaan järkkäilemässä pieniä kemuja viikonlopuksi ja niitä silmällä pitäen puuhaa riittää. Piha pitäisi saada edes jotenkuten siistiksi ja toki kaikki muutkin paikat. Tekemistä siis riittää, mutta onneksi kaikkea kivaa sellaista.
Palataan taas linjoille, nyt hyvää yötä!
Some random shots of downstairs and a couple of new fashion images by MrCoolpool. I am so into photografic posters right now, they are so soft and sensitive after all these geometric shapes.
Kommentit (8)
 1. Ane / Tekemisen maku
  28.5.2014, 04:56

  Kivalta näyttää! 🙂 Mikä sävy tuossa mustassa seinässä on? Onko kalkkimaalia?

  1. Kiitos! Seinä on ihan mustaa liitutaulumaalia, tällä hetkellä ei ole vain mitään kirjoitusta siinä. 🙂

 2. Jutta// Projekti Verkaranta
  28.5.2014, 08:43

  Minua niin harmittaa, etten mistään hoksannut napata tuota esitettä, vaikka tapahtumissa kävinkin. Juliste olisi täydellinen olohuoneeseemme nimittäin :).

  Nuo valokuvataulut ovat mielestäni juuri täydelliset tuollaisina rentoina nojailemassa. Muutoinkin tunnelma jälleen ihanan raikas kuvissasi!

  1. Joo tuo on kyllä kiva juliste, sun täytyy olla tarkkana vaan sitten ensi vuonna 🙂 Vai mahtaisikohan vaikka Turku design now -kaupassa olla vielä näitä jemmassa… Kantsii ehkä kysäistä!

   Joo, nuo on ehkä kivammatkin tuolla tavalla nojailemassa, kuin seinällä tiukasti pönöttämässä. Varmasti kokeilen ripustaa jonkinnäköistä installaatiota noista jossain vaiheessa, mutta ehkä nuo nojailevat taulut vetävät kuitenkin pitemmän korren…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *