Blogit
Pihkala

AAMUTEETÄ JA JÄNNIÄ JUTTUJA | MY MORNING TEA

Viime aikoina on pidellyt aikamoista haipakkaa, kaikkea sitä onkin tapahtunut lyhyessä ajassa. Hassua, kuinka ne isoimmat asiat tuppaavatkin tapahtumaan usein juuri näin, kertarysäyksellä.
 
Kodinvaihtosuunnitelmien lisäksi uusia tuulia on puhallellut myös työrintamalla. Nyt keväällä olen aloittanut päivätyöni ohella tekemään suunnitteluhommia myös toisaalla. Tämä tuo vähän uudenlaista säpinää arkirytmiin, tekemistä ja uudenlaista opeteltavaa on riittänyt, mutta sehän on vain kivaa se. On aina kutkuttavaa päästä kokeilemaan uusia juttuja, liittyivätpä ne sitten mihin aiheeseen tahansa. Eteenpäin menoa, sitähän tämä elämä on.
Tänään nuohooja kolkutteli ovella jo aamutuimaan, ja aikaisemman herätyksen myötä aikaa jäi kerrankin rauhalliseen aamiaishetkeen. Hörpin aamuteeni rauhassa, aikaa jäi jopa näiden kuvien ottoon – ja asuntojen kuumeiseen selailuun. Kävi nimittäin niin, kuten moni kommenttilootassa arvelikin: asuntomme meni ensimmäisissä näytöissä ja nyt pitäisi alkaa toden teolla suunnittelemaan seuraavaa siirtoa. 
Huhhuh sanon minä, saas nähdä mitä kevät tuo tullessaan. Jännitettävää ainakin riittää tuleville ajoille!
Having my morning tea, browsing apartments and planning new things. Now it seems that we really are moving out before summer, so next we have some big decisions to make: where to go and what to do… Don´t know that yet but we´ll surely figure it out sooner or later. These are very exciting times for us! 

Kommentit (15)

 1. Tiia / Black + White = Grey

  Hieman samanlaista haipakkaa on myös ollut täällä suunnalla :). Reilu kuukausi sitten päätimme mieheni kanssa, että vaihdamme maisemaa ja muutamme kotikaupungistamme Helsinkiin. Nyt on Helsingistä jo uusi koti sekä minulle uusi työpaikka löytynyt, enää pitäisi vain lyödä lukkoon se lopullinen muuttopäivä. Mutta (positiiviset) muutokset tuovat kyllä aivan mielettömästi energiaa, vaikka tuntuu ettei tällä hetkellä aika oikein tahdo riittää muuhun kuin näihin liittyvien juttujen hoitamiseen :).

  Onnea uusiin työkuvioihin sekä myös uuden kodin etsintään!

  • maija

   No niin, tuttuja tunnelmia siis siis sielläkin 🙂 Meillä sentään paikkakunta pysyy samana, joten ihan kaikkea ei tarvitse suunnitella kertaheitolla uusiksi. Teillä vielä vähän suurempi muutos, tsemppiä sinne kaiken keskelle!

   Kyllä uudet jutut antavat aina niin paljon energiaa ja intoa, joskin kysyvät myös aikaa ja jaksamista. Olen kuitenkin sitä mieltä, että välillä pitää repäistä, varsinkin tällaisissa tilanteissa kun on vielä mahdollisuuksia isompiinkin muutoksiin.

 2. GIA / Coffee Table Diary

  Onpa tosi mielenkiintoiset ajat teillä! Onnea vaan asuntokauppoihin ja uusiin hommiin! 🙂

  • maija

   Kiitos paljon! 🙂 Täällä on nyt jännä kevät edessä.

 3. punainen remonttitupa

  Tsemppiä! Onnea uusiin tuuliin! Muutokset ovat aina hyvästä, niin sitä kait (?) sanotaan:) Onnea asunnon myynnistä! Odotan innolla uusia käänteitänne..rauhalliset aamupalahetket ovat kiireisen arjen luksusta!

  • maija

   Kiitoksia, näin minäkin uskon. Vierivä kivi ei sammaloidu, vai kuinkas se oli… 🙂 Uusia käänteitä pääsee luonnollisesti seuraamaan täällä blogin puolella, tosin nyt tässä vaiheessa ei ole vielä varmaa tietoa oikein mistään… Katsotaan, kuinka meidän käy!

 4. Kerttu / Modernisti Kodikas

  Onnea asunnon nopeasta myynnistä! Jännittäviä aikoja elätte 🙂

  • maija

   Kiitos Kerttu! Jänniä aikoja tosiaan täällä, kuin myös siellä teilläkin. Teidänkin kevät on ollut ja tulee olemaan varmasti ikimuistoinen. 🙂

 5. Anonyymi

  Moi. Oletkö mistä hankkinut tuon marmoritaulun? Täydellinen!

 6. Anonyymi

  Saakos sinulta suoraan tilata suunnitteluhommia vai jonkin yrityksen kautta?�� Olisin kovin kiinnostunut…-Anna Lonttisista

  • maija

   Teen yleisesti suunnittelutöitä työnantajan kautta, mutta toki pienempiä hommia myös freenä omalla ajalla. Laitapas vaikka mulle meiliä tuohon sivupalkissa näkyvään osoitteeseen, niin kerron lisää! 🙂

 7. JohannaT

  Onnittelut nopeista talokaupoista ja tietysti myös uusista työkuvioista!
  Minuakin kiinnostaa nuo suunnittelusi; otatko niitä töitä vastaan myös Turun seudun ulkopuolelta?
  Tsemppiä vielä uuden kodin metsästykseen! Jännittäviä aikoja.. 🙂

  • maija

   Kiitos! Jännittäviä aikoja tosiaan täällä, saas nähdä mihin tässä vielä päädytään.

   Otan vastaan töitä myös Turun seudun ulkopuolelta, varsinkin kaikki vähän kevyemmät konsultointityyppiset työt onnistuvat tarvittaessa hyvin etänäkin. Nämä ovat kuitenkin projektikohtaisia juttuja, riippuu pitkälti projektin laajuudesta ja kohteen sijainnista, kuinka näiden kanssa on järkevintä tehdä. Mutta laita vain minulle meiliä jos olet kiinnostunut suunnittelusta, niin katsotaan asiaa eteenpäin!

 8. TAPAHTUNUT VUONNA 2015 – Pihkala

  […] rauhaan. Päätimme hetken tuumittuamme laittaa vanhan kotimme myyntiin ja se oli menoa sitten, koti myytiin ensimmäisissä näytöissä ja jäimme suunnittelemaan seuraavaa siirtoa. Sisustin kotia […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *