AAMUTEETÄ JA JÄNNIÄ JUTTUJA | MY MORNING TEA

Viime aikoina on pidellyt aikamoista haipakkaa, kaikkea sitä onkin tapahtunut lyhyessä ajassa. Hassua, kuinka ne isoimmat asiat tuppaavatkin tapahtumaan usein juuri näin, kertarysäyksellä.
 
Kodinvaihtosuunnitelmien lisäksi uusia tuulia on puhallellut myös työrintamalla. Nyt keväällä olen aloittanut päivätyöni ohella tekemään suunnitteluhommia myös toisaalla. Tämä tuo vähän uudenlaista säpinää arkirytmiin, tekemistä ja uudenlaista opeteltavaa on riittänyt, mutta sehän on vain kivaa se. On aina kutkuttavaa päästä kokeilemaan uusia juttuja, liittyivätpä ne sitten mihin aiheeseen tahansa. Eteenpäin menoa, sitähän tämä elämä on.
Tänään nuohooja kolkutteli ovella jo aamutuimaan, ja aikaisemman herätyksen myötä aikaa jäi kerrankin rauhalliseen aamiaishetkeen. Hörpin aamuteeni rauhassa, aikaa jäi jopa näiden kuvien ottoon – ja asuntojen kuumeiseen selailuun. Kävi nimittäin niin, kuten moni kommenttilootassa arvelikin: asuntomme meni ensimmäisissä näytöissä ja nyt pitäisi alkaa toden teolla suunnittelemaan seuraavaa siirtoa. 
Huhhuh sanon minä, saas nähdä mitä kevät tuo tullessaan. Jännitettävää ainakin riittää tuleville ajoille!
Having my morning tea, browsing apartments and planning new things. Now it seems that we really are moving out before summer, so next we have some big decisions to make: where to go and what to do… Don´t know that yet but we´ll surely figure it out sooner or later. These are very exciting times for us! 
Kommentit (15)
 1. Tiia / Black + White = Grey
  26.3.2015, 19:07

  Hieman samanlaista haipakkaa on myös ollut täällä suunnalla :). Reilu kuukausi sitten päätimme mieheni kanssa, että vaihdamme maisemaa ja muutamme kotikaupungistamme Helsinkiin. Nyt on Helsingistä jo uusi koti sekä minulle uusi työpaikka löytynyt, enää pitäisi vain lyödä lukkoon se lopullinen muuttopäivä. Mutta (positiiviset) muutokset tuovat kyllä aivan mielettömästi energiaa, vaikka tuntuu ettei tällä hetkellä aika oikein tahdo riittää muuhun kuin näihin liittyvien juttujen hoitamiseen :).

  Onnea uusiin työkuvioihin sekä myös uuden kodin etsintään!

  1. No niin, tuttuja tunnelmia siis siis sielläkin 🙂 Meillä sentään paikkakunta pysyy samana, joten ihan kaikkea ei tarvitse suunnitella kertaheitolla uusiksi. Teillä vielä vähän suurempi muutos, tsemppiä sinne kaiken keskelle!

   Kyllä uudet jutut antavat aina niin paljon energiaa ja intoa, joskin kysyvät myös aikaa ja jaksamista. Olen kuitenkin sitä mieltä, että välillä pitää repäistä, varsinkin tällaisissa tilanteissa kun on vielä mahdollisuuksia isompiinkin muutoksiin.

 2. GIA / Coffee Table Diary
  26.3.2015, 19:19

  Onpa tosi mielenkiintoiset ajat teillä! Onnea vaan asuntokauppoihin ja uusiin hommiin! 🙂

  1. Kiitos paljon! 🙂 Täällä on nyt jännä kevät edessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *