Blogit
Pihkala

A LOVELY KITZEN

Kuvissa palasia yhdestä tämän hetken lempikeittiöistäni. Se sijaitsee keittiöliike Kitzenissä, ihan Koodin naapurissa.
Kaappien tumma, hiukan mustikkaan taittuva väri on luonnossa ihan älyttömän hieno, toisinaan se näyttää ukkospilven harmaalta ja toisinaan vähän liilahtavankin siniseltä. Marmoria jäljittelevä kvartsitaso jatkuu ovelasti välitilaan asti, ja liesituuletinkin on maskeerattu ovelasti peittoon. Yksinkertaiset peiliovet, nuppivetimet ja krouvi kaasuliesi tuovat pakettiin oman säväyksensä. Ihanan klassista, mutta kuitenkin niin tätä aikaa! Juurikin jotain tällaista voisin ajatella tulevaankin kotiin.For now, this is one of my favourite kitchens. It´s located in the kitchenstore Kitzen, right next to my workplace. The blueberry shaded cabins look amazing, and so do the handles, the stove and the other fine details. I wouldn´t mind having a kitchen like this in our new house, too.

Kommentit (8)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Tosi kaunis keittiö olisikin..:)

  • maija

   No eikös. Olen jo pitkään katsellut tuota sillä silmällä, piru vie kun malli on niin lähelläkin, ettei pääse unohtumaan. 😉

 2. //Terhi

  No on kyllä hieno keittiö. Lukaisen teidän raksakuulumiset piakkoin. Onnea siihen.

  • maija

   Kiitos! 🙂 Ja tuo keittiö on kyllä ihana.

 3. Villis

  Keittiö on upea, olet niin oikeilla jäljillä!!! Kvartsitaso on loistava käytössä ja kaasuliesi mahtava ruuanlaitossa. Molemmista on kokemusta ja kiittelen niitä! Hauska seurata mihin päädytte, valinnanvaraa on liiaksikin.

  • maija

   Luulen, että me ollaan kallistumassa jonkinlaisen komposiitti/kvartsin puolelle itsekin, sen huolettomuus kiehtoo ja toki kauneus myös. Kaasuhellakin on käväissyt mielessä, mutta siitä emme ole ihan varmoja… Ahkeralle kokkaajalle se olisi varmasti hyvä valinta!

   Ja joo, ihan liikaa ihania keittiöjuttuja tarjolla. Saas nähdä mihin tässä oikein päädytään. 🙂

 4. muuttuvakotini Päivi S

  Ihanan väriset nuo kaapit ja kiva kvartsi taso. Tumma keittiö on kyllä makea :), jotenkin arvokkaan, mutta silti kodikkaan näköinen.

  • maija

   Niin minustakin! Tuollaisessa tummassa keittiössä on jotain hienoa syvyyttä ja eleganssia, mutta kuitenkin tuollainen pehmeä väri luo myös kotoisan ja viihtyisän tunnelman.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *