3 x PÖYDÄLLÄ

Loistavaa lauantaita! Täällä aamupäivä on kulunut pienen puuhailun merkeissä, nyt odottelen illan vieraita saapuvaksi ja selailen sohvalla uusinta Styleby-lehteä. Suosittelen muuten ehdottomasti etsimään tämän numeron käsiinne, todella inspiroiva jo heti kannen upeasta Elinistä alkaen.

Tänään lähdetään kaupungille tyttöjen kesken, tätä iltaa on odotettu jo pitkään ja tiedossa on varmasti paljon naurua ja hyvää menoa. Illan asusteina toimii kasa rannekoruja ja pieni Dayn camopussukka, jonka hankin tovi sitten Jenny´s Storesta. Pieni pussukka on paitsi kivan hintainen (45 e!) myös äärettömän kätevä, toimii niin clutchina kuin vaikka meikkipussinakin.

Aamupäivän kauppareissulla Prismasta tarttui mukaan myös muutama simppeli musta kehys. Myin jokin aika sitten kaikki Ribbani pois, ne olivat meidän seinällä jotenkin vähän turhan raskaat. Nämä kehykset ovat kivan kevyet ja yksinkertaiset, saatanpa jatkossa hankkia näitä enemmänkin.

Ihanaa viikonloppua teille!

Kommentit (4)
  1. Irmastiina Ruusukummusta
    26.4.2014, 13:37

    Mukavaa iltaa teille!

    1. Kiitti kiitti, oli kyllä kiva lähteä välillä johonkin tuulettumaan. Kyllä se tekee välillä ihan terää, vaikka koti onkin aina se paras paikka 🙂

  2. Toivottavasti et ota tätä pahalla, mutta sanon asiani kuitenkin. Löysin pari vuotta sitten blogisi sattumalta ja ihastuin siihen ikihyväksi. Tyylisi, kalusteesi, tavarasi.. Innostuin muistakin blogeista juuri tämän blogin kautta, ja nykyään luenkin paljon eri blogeja. Surukseni joudun kuitenkin toteamaan, että sinun blogisi ei etene minnekään. Se ei kasva, muutu, kehity tai anna mitään uutta. Se ei inspiroi. Kuvaat aina samoja kohtia, samoja esineitä.. Blogistasi on tullut tylsä, ja se harmittaa. Käyn aina katsomassa päivityksesi, mutta joka kerta petyn. Tiedän, että tämä on tyylisi, mutta blogia ajatellen sen tulisi mielestäni kehittyä. Uudistus ei ole tarpeen, pieni laajennus vain. En ole nähnyt kokonaisvaltaisia kuvia asunnostanne.. Tylsää ja kapea-alaista, Maija :/ Toivon, etten pahoittanut mieltäsi, enkä tarkoita pahaa, mutta toivon myös että kuulet mitä sanon. Minä voin lopettaa blogin lukemisen, toivon ettet menetä muita. Terkuin kakkiainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *