Valmista munavoita kaupasta? Jopas jotakin.

Testing testing. Kokeillaanpa tällä kertaa jotakin uutta ja mielenkiintoista. Kyseessä on siis munavoi, jota saa nykyään valmiina kaupasta. Prismasta napattiin yksi putkilo sitä testattavaksi, sillä onhan tuo nyt aika jännä ajatus, ostaa sitä valmiina. Ihan omatoimisesti tämä kokeiltavaksi haettiin, mutta vinkki siitä toki tuli Laitilan Kanatarhalta, joka tuotetta valmistaa. Ei voinut vastustaa tämän testausta. 

Tämä on varmaan aiemmissa karjalanpiirakka-postauksissa käynyt ilmi, mutta itse olen suuri munavoin ja karjalanpiirakoiden ystävä. Siis oikeasti… jos tarjolla on tuo yhdistelmä, niin voisin syödä niitä loputtomasti. Ei edes sillälailla aikuisen sivistyneesti ajatellen loputtomasti vaan niin, että ei pysty enää kävelemään ja on vain huono olo. 

Odotukset olivat kieltämättä kohtalaisen korkeat tällä tuotteelle. Onnekseni voi sanoa, että odotukset melko hyvin täyttyivät myös. Sehän nyt on toki itsestäänselvää, ettei mikään nyt täysin samalla tasolla ole, kuin itsetehty, mutta… Ei kestänyt kovin kauaa, kun testausta varten ostetut piirakat ja suurin osa tuosta munavoipötköstä olivat jo kadonneet parempiin suihin. Mikakin oli sitä mieltä, että toimiva kokonaisuus oli kyseessä. Ja hän nyt on se hifistelevämpi näissä ruoka-asioissa. 

Niin kuin Mikakin totesi, tämä munavoi on kieltämättä melko voista ja aivan yhtä hyvää suutuntumaa ei saa, kuin itsetehdystä, mutta sen verran hyvää tämä on, että voi ostaa toistamiseenkin. Samalla kuitenkin pitää todeta, että ei se itse tekeminenkään nyt niin työlästä ole… Mutta ehkä sitä joskus voi huijata. 🙂 Ja se etu tässä on, että se on todella helppo levittää, mikä on iso plussa. 

Oletteko te kokeilleet ja näettekö tarvetta tälle? Vai valmistuuko munavoi tästä eteenkin päin kotona itse tehden?

Kommentit (3)
  1. Mun on myös kokeiltava tätä! Mielenkiintoinen uutuus.

    -Heidi
    http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/

  2. Marja Mäkelä
    14.3.2017, 12:52

    On hyvää ja voin suositella. Helppo käyttää ! Minä lapset ja lapsenlapset kaikki tykätty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *