Blogit
Perinneruokaa prkl

Tulossa elokuussa

Nyt se on virallista. Perinneruokaa prkl -kirja ilmestyy elokuussa 2017. Tässä nopea vilkaisu tulevaan. 

Nyt on ollut vähän hiljaisempaa blogin puolella, mutta siihen on ollut syynsä, sillä kirjan tekemiseen kuluu yllättävän paljon aikaa. Vaikeinta on varmasti ollut miettiä reseptien sisältöjä, sillä aihepiiri on taas hieman rajoittunut. Sisällysluettelo alkaa pikkuhiljaa olla viilailtu ja ainakin tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen kirjan sisältöön, mutta se jääköön vielä arvoitukseksi lukijoille. Sen verran voin sanoa, että kirjassa on mukana muutamia blogista ennestään tuttuja hittireseptejä, sekä tietysti uusia vähintäänkin yhtä jännittäviä tuotoksia.

Kerron kirjasta lisää sitten syksymmällä, kun julkaisun ajankohta alkaa olemaan käsillä. Lisää tietoa tulevasta löytyy täältä. Sivulla paljastetaan myös muutamia kirjassa mukana olevia reseptejä.

Millaisia reseptejä sinä haluaisit nähdä kirjassa?

Kommentit (6)

 1. sari kalliomäki

  No tätä mää olen jo jonkun aikaa odotellutkin <3 hianoo.

 2. Tuulia M

  Toivottavasti kirjaan tulee perinteisiä leivonnaisia, sekä perinteisiä ”lohturuokia” sen verran uudella twistillä että niistä olisi esim. kasvisversiot. Muutenkin toivoisin että kasviksia löytyy eikä pelkästään liharuokia. 🙂

 3. Perinneruokaa Prkl

  Aika jännittävä projekti on menossa 🙂 Melkosta kokkailua on ollut tämä vuosi, kunhan nyt saa homman kasaan ennen painoa 😀

 4. Perinneruokaa Prkl

  Mielestäni kirjassa on tällä hetkellä aika hyvin edustettuna myös kasvisruuat 🙂 Pidäkin mielessä nuo lihattomat versiot, sillä ne voisi olla vinkkien muodossa. Leivonnaisia on myös melko paljon tulossa.

 5. Tiina Garvey

  Oi, mahtavia uutisia! Paljon onnea!! Odotan innolla kirjaa – varmasti upea 🙂

 6. Perinneruokaa Prkl

  Kiitos! Eiköhän siitä aika kiva tule 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *