Perinneruokaa matkailee: Lentokenttä kutsuu

Joskus pääsee käymään niin, että työ haittaa harrastuksia ja nythän kävi juuri niin. Työmatka osui heti näin blogin muuton jälkeiselle ajalle, mutta siitähän otetaan kaikki irti. Nyt kun kokkikin on lähdössä ensimmäistä kertaa rapakon toiselle puolelle, niin eiköhän sieltä saa irti jonkinlaista kokemusta ja elämystä. Ruoka tulee varmasti olemaan olennaisena osana tätä matkaa. Niinhän se on aina iso, oli sitten reissu mikä reissu kyseessä.

Suunnitelmana on siis se, että Dallasissa, jonne matkan ensimmäinen etappi kohdistuu, on saatava jonkinlaista tex-mexiä. Se jos mikä on perinteistä ruokaa Texasissa. Siitä matka jatkuu New Yorkiin ja jos yksi asia pitäisi valita, niin New Yorkin juustokakuthan ovat aika vakiintunut käsite. Ihan jo vesi herahtaa kielelle näistä. Ei siis kuin matkaan ja menoksi. Resepteihin päästään taas reissulta palauduttuamme.

Nyt siis nokka kohti Dallasia ja ”isoa omenaa” eli New Yorkia.

Kommentit (7)
  1. Oi, ihanaa reissua! Varmaankin päivitätte Instagramianne @perinneruokaaprkl reissun aikana, niin mekin pääsemme matkaan mukaan?

  2. IIIK! ihanaa reissua! täällä odotellaan innosta soikeana reissupostauksia, etenkin New Yorkista koska me suunnataan tänäkin jouluna sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *