Parsa-tortelliinipelti

Helppo parsa-tortelliinipelti sopii vaikka viikonloppuruoaksi. Siirrä uunipellille kaikki raaka-aineet ja paahda 15 minuuttia – nopeaa ja vaivatonta!

parsa-tortelliinipelti

Nopeasti syntyvät ruoat pelastavat monet hetket! Yleisesti kaikki peltiruoat ovat melko helppoja ja niin on myös tämäkin. Ainoa esivalmistelu on tortelliinien keittäminen, mutta sekin hoituu hetkessä.

Pellille reippaasti öljyä ja sitten kaikki raaka-aineet pyöritellään siinä, jotta ne eivät pääse kuivahtamaan uunissa. Kokosin pellille suosikki raaka-aineitani, jotka toimivat aina. Kukapa voisi vastustaa paahtunutta fetajuustoa ja mehukkaita kirsikkatomaatteja. Ainekset voi sekoitttaa enemmänkin keskenään, mutta pidän siitä, että ne ovat omissa kasoissaan, näin pelliltä voi keräillä helposti omaan makuun sopivat palat.

Parsa-tortelliinipelti

Ainekset (3 annosta)

250 g
tortelliineja
2 rkl
oliiviöljyä
500 g
parsaa
250 g
kirsikkatomaatteja
200 g
fetajuustoa
1 dl
kalamataoliiveja
basilikaa
mustapippuria
25 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan.

Poista parsoista kova tyvi. Mittaa öljy uunipellille leivinpaperin päälle.

Lisää tortelliinit, parsat, kirsikkatomaatit, feta ja oliivit pellille. Kääntele hieman öljyssä.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Viimeistele tuoreella basilikalla ja mustapippurilla.

ruoka parsa pasta
Kommentit (1)
  1. Kiitos. Olipa herkku ja nopsa ruoka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *