Muutoksia blogissa ja huippuhetkiä

 

Hmm, mistäköhän sitä aloittaisi? Ehkä se on vaan parempi hypätä suoraan asiaan. Eli siis, blogissa on tulossa muutamia muutoksia, joista osa alkaa oikeastaan nyt heti samantien. Tässä viimeisen vajaan kolmen vuoden (huh… aika rientää!) ajan olen pääsääntöisesti kirjoitellut tätä blogia Mikan tehdessä upeita ruokia ja kuvatessa niitä. Niin siis hei, Antti täällä vielä. Nyt olen kuitenkin jäämässä blogista pois ja tästä eteenpäin blogin huoltajuus jää siis täysin Mikalle. Oma elämäntilanne ja kiinnostukset ovat sen verran muuttuneet, että on parempi jättää blogi täysin kykeneviin käsiin, kuin taistella itse ajan kanssa. Eli Mika pitää teistä tästä eteenpäin huolta. 

Samalla blogista ottaa huomattavasti vapaamman tulkintatavan tuon perinteisyyden kanssa. Tämä on ollut jo pitkään pohdinnassa ja nyt onkin aika pitää entistä enemmän hauskaa ruuanlaiton kanssa. Enemmän kokeilua, enemmän rajojen rikkomista ja enemmän sitä, mistä ruuassa on oikeasti kyse: nauttimisesta. Eli blogissa nytkin jo vilahtaneet variaatiot kuten porkkanakakkukääretorttu, peltikarjalanpiirakka tai voileipäkakkupallerot eivät tule jäämään yksin. Näitä tallaisia hauskoja testauksia on siis luvassa lisää. 

Mutta mitäpä minä näistä oikeastaan enää höpötän. Annan Mikan tehdä sitä mitä hän tekee parhaiten. Eli hyvää ruokaa. 

Ehkä vielä ennen takavasemmalle astumista haluaisin tuoda esiin muutamia ehdottomia kohokohtia tältä taipaleelta. On jotenkin hassua, että tavallaan hetken mielijohteesta syntynyt blogi on saavuttanut näin valtavan paljon. Selkeitä kohokohtia ovat tietysti olleet Maku.fi-sivustolle siirtyminen. Kiitos Maku, kun uskoitte kahteen hyvin tuoreeseen bloggaajaan ja otitte meidät mukaan. Teidän kanssa on ollut mahtavaa toimia ja kasvaa. Tämä yhteistyö varmasti auttoi myös tässä toisessa ja sitäkin hämmentävämmässä etapissa… Päädyimme nimittäin blogin kautta saksalaiseen Kitchen Impossible -kokkausohjelman yhteen jaksoon. Aika harvakseltaan sitä varmaan tällaiseen kansainväliseen TV-tuotantoon pääsee, jossa kolmen Michelintähden kokki tulee kotiin kokkaamaan kalakukkoa. Tai tässä tapauksessa yrittämään sen tekemistä. 11-henkinen jury ei aivan vakuuttunut Juan Amadorin versiosta ja TV-draamaa varmasti piisasi. Ehdoton kohokohta kyllä tämä ja itse nautin suunnattomasti tällaisen produktion tekemisestä. Ikävä kyllä linkkiä suoraan ”traileriin” tai jaksoon ei ole saatavilla, mutta traileri löytyy täältä ohjelman videosivulta

 
Kiitos ja kumarrus, sanoo siis Antti. 
Kommentit (10)
  1. sari kalliomäki
    8.5.2016, 09:58

    Kiitos seurasta ja kaikkea hyvää uusiin tuuliin 🙂

  2. Eeva / Oh, wie nordisch
    8.5.2016, 19:10

    Kiitos itsellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *