Juustokakkupannari

Lisäämällä pannaritaikinaan reilusti tuorejuustoa syntyy juhlava juustokakkupannari. Koristele se tuoreilla mansikoilla ja tomusokerilla.

Tavallinen pannari saa uuden ulottuvuuden tuorejuustosta. Se tekee rakenteesta samettisen pehmeän ja maku on juurikin pannarin ja juustokakun välimaastosta. Tämä pannari on parasta huoneenlämpöisenä, joten pitää muistaa odotella jäähtymistä maltilla, sillä maku vain paranee sen tekeytyessä. Olitpa sitten enemmän pannarin tai juustokakun ystävä, niin ihastut tähän varmasti. Tuoreet mansikat viimeistelevät annoksen ja voisipa päälle lorauttaa vielä hieman vaniljakastiketta -herkkua!

Juustokakkupannari

Ainekset (4 annosta)

200 g
tuorejuustoa
2
kananmunaa
1 dl
kevytmaitoa
1/2 dl
sokeria
1/4 tl
suolaa
1/2 dl
vehnäjauhoja
Lisäksi
300 g
mansikoita
1-2 rkl
tomusokeria
30 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 25 min

Tee näin:

Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon kananmunat. Lisää maito, sokeri ja suola. Lisää lopuksi vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Kaada pannari voideltuun 20 x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Paista pannaria 225-asteisessa uunissa noin 20-25 min. Jäähdytä huoneen lämpöiseksi.

Koristele pannari tuoreilla mansikoilla ja tomusokerilla. Tarjoa pannarin kanssa halutessasi vaniljakastiketta.

Ainekset

ruoka letut-ja-pannukakut kakut marjat
Kommentit (2)
  1. Oi, tämä kuulostaa ihan täydelliseltä kesän jälkkäriltä/välipalalta/iltapalalta tuoreiden mansikoiden kanssa!<3 Kiitos reseptistä ja mukavaa sunnuntaita!:)
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  2. Seija Kosonen
    13.6.2019, 20:31

    Päästääkö pellava lakanat nukkaa paljon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *