Juustokakku-suklaamunat

Pääsiäisen helpoin herkku! Täytä suklaamunien puolikkaat keksimurulla ja juustokakkumassalla. Viimeistele pinta suklaaraidoilla ja pienillä suklaamunilla.

juustokakku-suklaamuna

Muistatko vielä töhnämunat? Nämä täytetyt suklaamunan puolikkaat ovat hyvin samankaltainen resepti. Valmistin tämän vuoden version Kinder Maxi -suklaamunan puolikkaisiin, jolloin täytettä mahtuu todella paljon. Toki tämä onnistuu mihin tahansa muuhun suklaamunaan, ehkä hieman pienemmät olisikin parempi ratkaisu. Kahdesta puolikkaasta riittää hyvin neljälle henkilölle!

Suklaamunien pohjalle valmistetaan keksimurusta ja voista rapea juustokakkupohja. Sen päälle lisätään tuorejuusto-kermaseos ja pinta tasataan mahdollisimman tasaiseksi. Koristeeksi suklaaraidat, pieniä suklaamunia ja keksimurua. Juustokakku-suklaamunat ovat parhaimmillaan parin tunnin kuluttua, jolloin täyte on hieman asettunut.

Hyvää pääsiäistä!

Juustokakku-suklaamunat

Ainekset (2 annosta)

1
Kinder Maxi
4
Digestive-keksiä
20 g
voita
1 dl
vispikermaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl
tomusokeria
30 g
tummaa suklaata
1 dl
pieniä suklaamunia
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Halkaise suklaamuna varovasti saumasta.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja lisää voisula. Anna jäähtyä ja lisää se suklaamunien puolikkaisiin. Tasoita pinta.

Vaahdota vispikerma ja lisää sekaan tuorejuusto. Mausta tomusokerilla. Täytä suklaamunat ja siirrä jääkaappiin hetkeksi.

Sulata suklaa mikrossa 15 sec kerrallaan välillä sekoittaen tai vesihauteessa. Ota suklaamunat jääkaapista ja valuta niiden päälle suklaaraidat.

Koristele pienillä suklaamunilla ja halutessasi keksimurulla.

ruoka kakut jalkiruoat suklaa
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *