Juhlavuoden uusiksi brändätyt tuotteet

Käykä teille koskaan niin, että kävelee kaupassa ja ihan yhtäkkiä vaan jokin tuota suorastaan hyppää silmille? No, tämä kuvan sitruunasoodapullo jotenkin osui kovinkin selkeästi näkökenttään ja pakkohan sellaiset oli ottaa mukaan. Kotona vasta tajusi (tästä valokuvasta itseasiassa, jos nyt ihan rehellisiä ollaan), että kyseessä on HOK-Elannon 110-vuotiseen taipaleeseen liittyvä tuote. Laitilan sitruunasoodaa on toki ollut tarjolla aiemminkin, mutta tämä pullo jotenkin vei huomion. Kai sitä voisi sanoa, että etiketin suunnittelu on onnistunut. 

Näitä samalla teemalla olevia tuotteita osui nyt edellisellä kauppakäynnillä paljon enemmänkin eteen. Ehkä siinä on se, että näki sen ensimmäisen, niin nyt huomaa paremmin muutkin. Nyt nimittäin huomasin sipsejä, lakuja, kahvia ja mausteitakin HOK-Elannon leimaamina. Hauska idea, että tuollaisen juhlapäivän kunniaksi tuttuja tuotteita ”päällystetään” uusiksi. Sanomattakin lienee selvää, että näitä siis löytää vain S-ketjun kaupoista. 

Mutta tästä tulikin mieleen, minkä tuotteen sinä haluaisit uudelleenbrändätä oman merkkipäiväsi/vuotesi kunniaksi jos voisit? Joku juhlajuoma voisi olla hauska valinta. Tai jäätelöpurkki! Paha valita nyt. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *