Sisustajan silmäkarkkia Espanjassa

Vietimme viime viikon lomaillen Teneriffalla (eikä muuten puhuttu sanaakaan rakentamisesta!), ja tuo loma tuli niin tarpeeseen. Oli ihanaa olla pitkästä aikaa kokonainen viikko yhdessä. Edelleenkin meille on paljon tavallisempaa, että mies on kaikki vapaapäivänsä talolla ja me lapsen kanssa kaupungissa.

Yllätyksekseni turistisaari tarjosi lämmön lisäksi myös silmäkarkkia sisustusnälkäiselle. Etenkin tämän kevään trendikkäimpiä sisustusvärejä, terrakottaa, punasavea ja ruukunpunaista näkyi niin paikallisten kotien seinissä kuin hotellien pihapiireissä.

 

 

 

Lämpimiä maustevärejä täydensivät herkullisen vihreän sävyt: jättikokoiset viherkasvit ja kaktukset. Myös ikisuosikkejani marokkolaisia laatoituksia näkyi niin lattioissa, portaissa kuin suihkulähteissä. Näitä värejä ja kuvioita on tietysti ollut alueella iät ja ajat, mutta nyt ne hyppäsivät erityisesti esille esteettisenä elämyksenä.

 

 

 

 

En siis voinut olla räpsimättä kuvia sieltä sun täältä: auringon lämmittämiä kauniita seiniä, pulleita saviruukkuja, krumeluureja rautaportteja, kauniita portaikkoja – ja joka puolella suuria, ihania viherkasveja!

 

 

Viikko sujui siis lapsiperheen aktiviteettien lisäksi paljolti visuaalisia elementtejä tuijotellen (mukaan lukien uima-altaan ja meren sinisen vivahteet). Ja vaikken suoranaisesti tiedä, tulenko käyttämään poltetun punaisen sävyjä talon sisustuksessa, aion tallentaa niiden kauneuden näkömuistiini. Saapa nähdä, miten matkalta saatu inspiraatio nousee sisustusta miettiessä mieleen..

Aurinkoista kevätviikkoa <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *